Blog

De glazen wand stijgt in populariteit!

De glazen wand stijgt in populariteit!

Systeemwanden zijn al jarenlang populair op kantoor. Voorheen waren dit vooral gesloten wanden of mobiele wanden. Momenteel verwerken we in nagenoeg ieder project glazen wanden. Misschien niet bij iedereen bekend, maar er is een grote diversiteit aan glazen wanden. Wij lichten een aantal glas wanden voor u uit en wat zijn de voordelen van een glazen wand.

Al enige jaren wint de glazen wand aan populariteit. De wand is natuurlijk makkelijk toepasbaar in iedere ruimte en kantoorstijl. Wat u misschien niet verwacht is dat ook in de ontwikkeling van geluidsisolatie de glazen wand met zijn tijd mee gaat. Bij de Serenity glaswand is gekozen voor ranke aluminium profielen welke naadloos op elkaar aan sluiten waardoor geluidsoverdracht tot een minimum beperkt wordt. Deze wand heeft een zeer hoge geluidsisolatie. Daarom uitstekend geschikt voor een overleg- of vergaderruimte.

Een glazen wandsysteem kan ook bestaan uit enkel een onder en boven profiel. U creëert zo veel openheid en transparantie in uw interieur. PE-25 Glass-Concept is een enkelglaswand die zonder stijlen wordt uitgevoerd. De wand heeft een tijdloos karakter. Dit is dan ook de bestseller in onze collectie!

De bekende woontrends ziet u ook steeds vaker terugkomen op kantoor. Belangrijk is dat medewerkers zich prettig en thuis voelen op kantoor. Zo is de trend van de afgelopen jaren “de industriële look” verwerkt in onze EGO-glaswand. Deze enkel glaswand heeft de uitstraling van stalen kozijnen, maar is van aluminium gemaakt. Door de verticale en horizontale profielen geeft dit een stoere vintage uitstraling.

Een aantal voordelen van een glazen wand:

  • Open en licht door transparantie
  • Creëert een ruimtelijk gevoel
  • De mooiste lichtdoorlatende visuals kunt u aanbrengen
  • Toepasbaar met glazen of dichte deuren
  • Gemakkelijk te combineren met een gesloten wandsysteem
  • Toepasbaar in iedere kantoorstijl

Bent u benieuwd naar onze gehele collectie wanden? Kom dan langs in onze showroom in Geldermalsen. Hier kunt u alle verschillende wandsystemen bekijken!

Plaats een reactie