Blog

Design van het allerhoogste niveau!

Design van het allerhoogste niveau!

Met de SKYE creëert u een exclusief en panoramisch gevoel op kantoor. Vrije uitzichten vanuit uw kantoor op de stad. Met de skyeline op de achtergrond komt het gevoel van New York of Sydney dichterbij. Allure en elegantie op kantoor door de SKYE glaswand!.

Met de SKYE blinkt uw kantoor uit in exclusiviteit en het geeft net dat beetje extra uitstraling aan uw kantoor. Met deze exclusieve glaswand bent u onderscheidend met uw nieuwe kantoorinterieur. De aaneengesloten glaspanelen geven een panoramisch en groots gevoel in elke ruimte. Bijzonder aan deze wand is het aluminium kader dat het systeem vormt. De opvallende maatvoering van 150 x 150 mm maakt het systeem uniek. Wenst u daarnaast ook het beste op het gebied van geluidsisolatie, dan is de SKYE er ook in een dubbelglas uitvoering.

Het Infinity gebouw in hartje Amsterdam is volledig ingericht met de SKYE glaswand. Voor nog meer mooie beelden over deze designwand kunt u hier kijken.

Wilt u de SKYE in het echt bewonderen? Ook dat kan, maakt u gerust een afspraak met één van onze adviseurs. Zij geven u graag een rondleiding in onze showroom!

Plaats een reactie