Blog

Deurbeslag bepaalt de kantoorstijl!

Deurbeslag bepaalt de kantoorstijl!

Een stijlvolle systeemwand matchend met de juiste deur en deurbeslag geeft uitstraling aan uw kantoor. Of u nu kiest voor modern, industrieel of tijdloos voor elke interieur stijl is een passend deurbeslag te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos, van stijlvolle rvs-deurkrukken tot een fraaie oplossing voor een gecontroleerde toegang.

Deurbeslag is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en designs. Voor elke look is een bijpassende greep te vinden. Met een roestvrijstalen greep krijgt u een modernere uitstraling. Gebruikt u liever zwart of matte chroom kleuren op uw deurbeslag? Dan creëert u met gemak een industriële of vintage stijl op uw kantoor. Deurkrukken zijn verkrijgbaar op rozet of op schild. Vaak zijn er ook bijpassende producten te vinden die dezelfde uitstraling hebben als het deurbeslag. Denk hierbij aan raamkrukken en grepen van uw meubilair in dezelfde stijl als uw deurbeslag. Zo creëert u één geheel en krijgt de ruimte een serene uitstraling.

Binnen de collectie van Plan Effect is er een ruime keuze uit diverse deurgrepen. Al deze deurgrepen passen bijvoorbeeld uitstekend bij de PE-25-Glass Concept, TEN en de EGO. Uiteraard worden de kleuren van de krukken afgestemd bij de stijl van uw kantoor en de gekozen systeemwand. Voor de volglazen deuren zijn er twee mooie oplossingen in het assortiment.

De meest gangbare deurgrepen lichten wij voor u uit;

RVS-Hoppe Amsterdam Dit is absoluut de bestseller binnen onze collectie. De deurkruk is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een luxe uitstraling en past mooi bij elk design.

Black Handle Zwart deurbeslag is momenteel niet weg te denken in het interieur van zowel woning als kantoor. De zwarte deurkruk heeft een trendy design en past in elk kantoorinterieur. De Black Handle past zich aan in ieder interieur en is dan ook heel veelzijdig.

RVS P+E De meest fraaie oplossing voor de Serenity, dankzij zijn strakke hoeken en lijnen. Dit deurbeslag bevat roestvrijstaal, wat zorgt voor een uitstekende kwaliteit.

 

Smart Lock Wilt u een afgesloten kantoor zonder sleutel? Dan is er de Smart Lock. Een elektronische deurkruk met aantrekkelijk design. Door een kaart of sleutelhanger voor de sensor te houden wordt het slot ontgrendeld.

Dorma JR. Office Voor een open en transparant interieur met veel glas en een volglazen deur is de Dorma JR. Office in de collectie. Dit glasbeslag zorgt voor een combinatie tussen elegant en functioneel. Dankzij het klassieke uiterlijk past deze bij de meest uiteenlopende projecten. Deze kruk wordt met name gebruikt op een volglazen deur.

Plaats een reactie