Blog

Exclusieve taatsdeuren met een eigen karakter.

Exclusieve taatsdeuren met een eigen karakter.

TWIN DOORS is het nieuwe merk van Plan Effect en produceert stijlvolle taatsdeuren, speciaal voor de particuliere markt. De knowhow van Plan Effect zorgt voor passie in wanden, deuren en sfeervolle interieurs. Zo ook in het nieuwe merk TWIN DOORS.

TWIN DOORS | Miracles come in pairs
Miracles come in pairs. Het is de verbinding die een paar sterk maakt. Dat geldt ook voor taatsdeuren. Door de verbinding met de grond en het ontbreken van een deurkozijn stralen taatsdeuren vanzelfsprekendheid, lichtheid en luxe uit. De deuren bewegen altijd mee in de looprichting. Het ontwerp van staal en glas geeft licht vrij spel in huis, waardoor ruimtes in elkaar overvloeien en optisch vergroten.

Interieurarchitect Remy Meijers
Topontwerper en interieurarchitect Remy Meijers was nauw betrokken bij het ontwerpproces van TWIN DOORS. De kracht van Meijers is om elementen en ruimtes met elkaar te verbinden en te versterken. De lichtval in huis is één van zijn inspiratiebronnen. Spanning creëert hij door te werken met eerlijke materialen zoals glas, hout, steen en metaal. In combinatie met de routing en zichtlijnen vloeien ruimtes in elkaar over en ontstaat volgens Meijers een vanzelfsprekend interieur. Alsof het altijd zo was. In de collectie van TWIN DOORS is de hand van Meijers zichtbaar. Zijn ingetogen ontwerpen komen in ieder interieur tot hun recht. De krachtige lijnen en authentieke uitstraling van TWIN DOORS versterken ruimtes, terwijl de detaillering het deurontwerp verrijkt. Of zoals Meijers het verwoord: “Rust, spanning en (materiaal) rijkdom dragen bij aan een juiste balans in huis. Als daarnaast de details en afwerking optimaal zijn, leidt eenvoud tot elegantie.”

Duurzaam
TWIN DOORS worden duurzaam geproduceerd van gerecycled aluminium. Plan Effect beschikt voor haar producten over een Cradle to Cradle Silver certificaat en streeft naar een energie neutrale productie. Weet u dat aluminium een van de weinige materialen is die na recycling haar unieke eigenschappen behoudt? Hierdoor kunnen we een lange levensduur garanderen.

TWIN DOORS voordelen:

– Licht van gewicht
– Duurzaam product
– Eigen ontwerp mogelijk
– Exclusief en eigentijds

Zelf TWIN DOORS ontwerpen of in de showroom bekijken? Neemt u dan hier contact met ons op.

Plaats een reactie