Blog

Kleurrijk en speels kantoorinterieur voor Kinderopvang 2Samen

Kleurrijk en speels kantoorinterieur voor Kinderopvang 2Samen

In opdracht van Rever Interieurprojecten is er een nieuwe functionele kantoorinrichting gecreëerd voor het hoofdkantoor van Kinderopvang 2Samen in Den-Haag. De Metal-Stud wanden lenen zich in dit ontwerp uitstekend voor het kleurrijke en speelse karakter van dit interieur!

Kinderopvang 2Samen biedt kinderen een goede basis voor de toekomst. Zij bieden een plek waar kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving de wereld kunnen verkennen. “De kinderwereld is de wereld van Kinderopvang 2Samen” en dat zie je terug in het interieur.
De Metal-Stud wanden zijn voorzien van fotolijstjes en muurschilderingen zodat een creatieve ruimte ontstaat.

Met de combinatie van Metal-Stud en glazen wanden zijn er naast de vergaderruimtes ook veel kleine kantoren en of belunits gecreëerd. Door de Metal-Stud wanden te voorzien van een glazen tussenwand behouden de werkplekken toch zijn open karakter. Medewerkers ervaren dit als prettig en blijven zo goed met elkaar in verbinding. In de kleine kantoorruimtes kan er geconcentreerd gewerkt worden en doordat ieder zijn eigen werkplek heeft gaan medewerkers ook weer met een veilig gevoel naar kantoor.

De Metal-stud wanden hebben een naadloze wandafwerking daardoor is deze wand uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld, muurschilderingen en of fotolijstjes. Zo kunt u elke ruimte voorzien van uw eigen creatieve wensen!

Wilt u meer inspiratie over dit speelse project? Kijkt u dan eens naar het filmpje voor het fantastische eindresultaat!

Opdrachtgever: Rever Interieurprojecten

Plaats een reactie