Title Image

Missie, Visie & Meer

Van IDEE naar realisatie.

KERNWAARDEN

Van IDEE naar realisatie! Dat is wat ons verbindt. Onze kernwaarden bepalen de strategieën en doelstellingen van Plan Effect op de lange termijn.
Ze vormen een groot onderdeel van ons dagelijks handelen en de besluitvorming. We zijn ervan overtuigd dat deze waarden samen ons uniek maken in de markt.

Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen.
Dat iedereen onze cultuur omarmt en onze waarden consistent worden uitdragen. Onze merkwaarden helpen ons ook keuzes voor de toekomst te maken.
Want voor elk besluit, hoe klein ook, kunnen we deze waarden gebruiken om te kijken of het bij ons past.

(I)NNOVATIE

Focus op vernieuwing!
We denken en werken innovatief als het gaat om processen, techniek, producten en milieu. Innoverende producten, daar zijn onze eindgebruikers naar op zoek. We gaan mee met de tijd. Voor de realisatie van onze projecten werken we volgens een gestructureerd QRM-stappenplan, we staan nooit stil. We moeten ons voortdurend aanpassen in een snel veranderende wereld. QRM helpt ons de bedrijfsresultaten te optimaliseren, door het
verhogen van de reactiesnelheid en de flexibiliteit. “Afspraak is afspraak”, een motto waar we al jarenlang achter staan en achter kunnen blijven staan dankzij de komst van QRM. Het gaat erom dat we de beste oplossingen en ideeën vinden in de systeemwandenbranche, die ons blijvend vooruit helpen. Daarbij hebben we het volste vertrouwen in onze specialisten. Zij hebben de drijfveren die wij nodig hebben voor innovatie.

(D)ESIGN

Geslaagd als het ook mooi is!
Een mooi design maakt het verschil in onze stemming en de algemene sfeer op de kantoorvloer. We werken tenslotte een groot deel van onze tijd op kantoor, dus moet de omgeving inspirerend zijn. Plan Effect richt zich op het creëren van systeemwanden die geïnspireerd zijn door de gespotte trends in de markt en de nieuwste trends op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Design mag nooit uit het oog verloren worden. Het design creëren we samen met de architecten, projectbureaus en eindgebruikers, want smaken verschillen. Is het design in lijn met de huidige trends, maar past dit design ook over een aantal jaren nog in het interieur? Een grote vraag waar wij samen met de eindgebruiker over nadenken.

(E)COLOGISCH

Van lineair naar circulair!
Een gezond binnenklimaat creëren, waarin optimale gezondheid en het welzijn van mensen en onze planeet centraal staan. Onze wandsystemen geven positieve prestaties op de werkvloer. In een circulaire economie worden producten dusdanig ontworpen dat aan het einde van hun levensduur de materialen eenvoudig kunnen worden gescheiden en worden hergebruikt of gerecycled. Daarom is sinds 2015 onze aandacht voortdurend gericht op het Cradle to Cradle® certificaat. Voor ons en voor de architecten, projectbureaus en eindgebruikers hét bewijsstuk dat onze producten ook echt duurzaam zijn en bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Cradle to Cradle is ook belangrijk voor de Breeam-gecertificeerde projecten. Dankzij onze wanden worden hier punten aan gewijd in het project. Ook streven we naar groei in Cradle to Cradle niveau, want wij staan achter een duurzame toekomst.

(É)ÉN

Samen op weg naar langdurig partnerschap!
Wederzijdse inspiratie is de drijfveer van het ontwerpproces. Plan Effect hecht net zoveel waarde aan medewerkers, architecten, projectbureaus en eindgebruikers als aan producten. Onze specialisten zijn allen bereid om samen te werken, te vernieuwen en te verbeteren om zo samen het best mogelijke resultaat te bereiken. Ondanks dat iedereen een vaste contactpersoon heeft, staan alle specialisten voor iedereen klaar. Ons bedrijf is gebouwd op vertrouwen en dit komt tot uiting in onze passie en een naadloze samenwerking. Onze medewerkers zijn betrokken, dat is voelbaar in het project. Iedereen is verantwoordelijk voor het behalen van de beste resultaten, voor het inzetten en versterken van ieders vaardigheden, voor het succesvol samenwerken met collega’s, voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen, het bijdragen aan het enthousiasme, de energie en de creativiteit binnen Plan Effect. We zetten ons volledig in voor datgene wat goed voelt voor ons en uitstekend voelt voor de architecten, projectbureaus en eindgebruikers. We willen iets dat hen aan ons verbindt en dat ze ons aanbevelen bij anderen. Samen brengen we een langdurige relatie en nieuwe ideeën tot stand voor een mooi eindresultaat. We luisteren naar elkaar en geven aandacht. Ook hiervoor geldt dat we kunnen bouwen op elkaar, want “afspraak is afspraak”.

MISSIE

Samen kantoorconcepten vertalen van IDEE naar realisatie. Plan Effect wil een ideale werkomgeving creëren, die een positieve invloed heeft op eindgebruikers.
Hierbij draait het om het efficiënt produceren van innoverende en duurzame wandsystemen, waarbij het oog voor design en detail nooit verloren gaat.

VISIE

Samen kantoorconcepten vertalen van IDEE naar realisatie. Plan Effect wil een ideale werkomgeving creëren, die een positieve invloed heeft op eindgebruikers.
Hierbij draait het om het efficiënt produceren van innoverende en duurzame wandsystemen, waarbij het oog voor design en detail nooit verloren gaat.

CORPORATE STRATEGIE

Kantoren vernieuwen, verbeteren en levendig maken. Onze mensen staan samen met de wensen van architecten, projectbureaus en eindgebruikers bij ons centraal. Een sterke projectgerichte aanpak staat garant voor een deskundige uitvoering van de projecten. Samen efficiënt werken aan een inspirerende kantooromgeving, dankzij duurzame en innovatieve wandsystemen. Heldere, open en eerlijke communicatie stelt ons in staat om samen een kantoor naar alle tevredenheid te realiseren. Een combinatie van doordachte werkprocessen en design. Mooie kantoorwanden maken het verschil. Wij richten ons op het creëren van systeemwanden die geïnspireerd zijn door de nieuwste trends op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Ons ontwerp is niet alleen geslaagd als het gerealiseerd is, het hele traject moet kloppen en goed voelen. Innovatie, Design, Ecologisch en Eén, onze kracht voor het realiseren van de beste projecten.