Blog

Plan Effect wanden in Oeteldonk, Kruikenstad, Lampegat en Kielegat!

Plan Effect wanden in Oeteldonk, Kielegat, Lampegat en Kruikenstad!

Carnaval staat voor de deur, tijd om alvast in de stemming te komen! Oeteldonk (Den Bosch), Kruikenstad (Tilburg), Lampegat (Eindhoven) en Kielegat (Breda)… stuk voor stuk steden waar wij projecten hebben ingericht. We lichten de meest feestelijke voor u uit.

Panasonic | Oeteldonk
Panasonic is ’s werelds grootste producent van elektronica. Het kantoor straalt toegankelijkheid uit voor zowel de medewerkers als de bezoekers en is modern ingericht, waarbij de blauwe huisstijlkleur van Panasonic regelmatig terugkeert. Hierdoor is het een uitgesproken en duidelijk herkenbaar kantoor geworden.

Young Perfect | Kielegat
Een inspirerende en zeer creatieve werkomgeving, waar nieuwe merk strategieën worden bedacht en besproken voor de klant. Speciale priva-lite glaswanden zorgen ervoor dat men ongestoord kan vergaderen en/of brainstormen. Via een schakelaar switchen de systeemwanden van geheel transparant naar licht doorschijnend.

Strijp | Lampegat

In de voormalige energiecentrale is design en innovatiebureau van Berlo ingetrokken. Het Innovation Powerhouse is omgebouwd tot een complex voor innovatieve bedrijven.  Centraal in het kantoor ligt de grote twee verdiepingen hoge open ruimte. Daaromheen zijn overal werkplekken gecreëerd met de PE-25 Glass-concept glas wanden. Een fantastisch industrieel eindresultaat.

Gemeente Tilburg | Kruikenstad

Bij de Gemeente Tilburg heeft Plan Effect haar enkel glaswanden mogen plaatsen. Er is veel privacy gecreëerd voor de overleg en vergaderruimtes. De kleur blauw van de Gemeente Tilburg is terug te vinden in o.a. de stoelen, vloerbedekking en kasten.

Door heel Nederland plaatst  Plan Effect de mooiste wandsystemen. U kunt op onze website meer inspiratie vinden over de verschillende wandsystemen en projecten. 

Het team van Plan Effect wenst iedereen een hele fijne Carnaval!

Plaats een reactie