Soepel & stijlvol

Hoogwaardige kwaliteit deurbeslag is bepalend voor de uitstraling van uw deur. Er is altijd een deurkruk te vinden die passend is bij het interieur van uw kantoor.
Van stijlvolle RVS deurkrukken tot een fraaie oplossing voor een gecontroleerde toegang, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder vindt u een greep uit ons deurbeslag assortiment.
Laat u inspireren en maak het design van uw deur compleet.

RVS HOPPE A'DAM

De absolute bestseller binnen onze collectie deurbeslag. Deze deurkruk biedt een uitstekende kwaliteit, heeft een luxe uitstraling en past mooi bij elk design. Wordt met name toegepast op de Kaderdeur en HPL Deur.

BLACK HANDLE

Deze zwarte deurkruk heeft een trendy design en past in elk kantoorinterieur. Met de Black Handle creëert u simpelweg een moderne vintage uitstraling. Wordt met name toegepast op de Kaderdeur en HPL Deur.

SMART LOCK

Ze zijn zeldzaam, maar dit is een elektronische deurkruk met aantrekkelijk design. Houd een kaart of sleutelhanger voor de sensor en het slot wordt ontgrendeld. Wordt met name toegepast op de Kaderdeur en HPL Deur.

RVS P+E

De meest fraaie oplossing voor de Serenity, dankzij zijn strakke hoeken en lijnen. Dit deurbeslag bevat roestvrij staal, wat zorgt voor een uitstekende kwaliteit. Wordt met name toegepast op de Serenity Deur.

DORMA JR. OFFICE

Dit glasbeslag zorgt voor een combinatie tussen functioneel en elegant. Dankzij het klassieke uiterlijk, past deze deurkruk in de meest uiteenlopende projecten. Wordt met name toegepast op de Volglazen Deur.

INTERSTEEL 500MM

Deze deurgreep van geborsteld RVS heeft een extra lange levensduur dankzij zijn uitstekende kwaliteit. De greep is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Wordt met name toegepast op de Volglazen Schuifdeur.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK