NEW SOLUTIONS | A NEW REALITY

Eén ding is zeker: hygiëne wordt een nieuwe én blijvende USP binnen de kantorenbranche, horeca en retail. Met de SANITEASY desinfectie zuil kunnen we er samen voor
zorgen dat hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd. Middels een automatische sensor is het mogelijk om uw handen te desinfecteren zonder een hendel of knop aan te raken.
Het beschermt u, uw familie, medewerkers, klanten en bezoekers tegen besmetting en verspreiding. Met SANITEASY heeft u een stijlvolle desinfectie zuil binnen handbereik.
De zuil is minimalistisch vormgegeven en straalt van elegantie. Plan Effect als leverancier helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing, passend bij uw interieur.
Dat is schoon van binnen én van buiten.

SPECIFICATIES

Kleur
Afmeting
Voeding 

Vloeistoftank 
Spraysensor
Verlichting
Materiaal

Coating 

Wit of zwart
25cm x 25cm x 135cm
230V netstroom of hybrid
5 Liter (~16.400 sprays)
IR bewegingssensor
LED verlichting
Gepoedercoat staal
Anti bacterieel, PZH certificaat

CUSTOMIZE

Customize de SANITEASY en geef uw desinfectie zuil een persoonlijke en unieke uitstraling. De zuil kan naar wens voorzien worden van huisstijl elementen, een logo of een ander ontwerp naar keuze. Dankzij de customize mogelijkheid valt de zuil goed op en sluit deze stijlvol aan bij het interieur.

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

- Veilig en contactloos
- Elegant design, passend bij elk interieur
- Effectief nevel-systeem
- Geen natte of plakkerige handen na gebruik
- Eenvoudig in gebruik en overal te installeren

PRIJS

De SANITEASY desinfectie zuil, Model T Netstroom, kost € 825,- excl. btw per stuk en Model T HYBRID (Netstroom en ACCU) kost € 985,- excl. btw per stuk. De desinfectie zuilen kunnen geleverd worden met vloeistoftanken t.w. vloeistof alcohol met Verbena geur à € 49,- excl. btw en vloeistof zonder alcohol à € 39,- . De zuilen zijn uit voorraad leverbaar.

KOSTENEFFICIËNT VOOR KANTOOR, RETAIL & MEER!

Met de desinfectie zuilen van SANITEASY maakt u direct al een veilige en professionele eerste indruk bij binnenkomst! Geen lastige handhendels of bijzondere voetbediening, maar een stijlvolle zuil die volledig automatisch werkt en ook nog eens kostenbesparend is! Dat geeft iedereen een goed en veilig gevoel. Wilt u zien wat u kunt besparen in uw branche? Neem dan snel contact met ons op. De zuil is speciaal ontworpen voor de sectoren: logistiek, horeca, kantoor, productie, detailhandel, overheid, amusement, sport, opleiding, bouw, gezondheidszorg en geüniformeerde diensten.

Voor de volgende sectoren hebben wij als leverancier vast een voorbeeld berekening gemaakt: Hospitality Café BistroSport Faciliteiten Fitness ClubKantoor – WachtruimteKantoor – Callcenter, Retail – Showroom.

DOWNLOAD SANITEASY BROCHURE

SANITEASY

PLAATS EEN BESTELLING

    Kleur: ZwartWit
    Customize: JaNee