Afspraak maken

Rondleiding Greenberg Traurig met BeSpark

Afl. #1 | de project serie | Plan Effect feel the connection

In deze aflevering van Plan Effect – de project serie – zijn we te gast bij het indrukwekkende advocatenkantoor Greenberg Traurig, gevestigd in het iconische gebouw The Valley aan de Zuidas in Amsterdam.

Marcel en Annette van der Ziel hebben een inspirerend gesprek met Roos Hessels, interieurarchitect van BeSpark en Hilde Hilbrands, projectmanager van BeSpark. BeSpark heeft het interieurontwerp voor Greenberg Traurig gecreëerd en als projectbureau de gehele bouw begeleid en uitgevoerd. Voor dit project hebben ze nauw samengewerkt met Plan Effect en gekozen voor onze Serenity glaswanden, die een uitstekende geluidsisolatie bieden – een cruciale factor voor de privacy in een advocatenkantoor.

In deze aflevering nemen we je mee voor een kijkje bij het eindresultaat van dit prachtige project. We zijn bijzonder trots op wat we samen hebben bereikt en willen graag onze ervaringen en het schitterende eindresultaat met jullie delen. Bekijk de video om te zien hoe het project van Greenberg Traurig tot stand is gekomen en geniet van een exclusieve rondleiding door dit prachtige kantoor.