Vacature Productie & Logistiek

(38 uur per week/dagdienst)

PLAN EFFECT

Plan Effect B.V. is dé specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van hoogwaardige systeemwanden. In 30 jaar tijd hebben we sterke persoonlijke relaties met onze klanten opgebouwd en bieden we de meest flexibele en innovatieve oplossingen. Om dit mogelijk te maken werken we met een team van zeer gedreven en betrokken collega’s aan de realisatie van onze projecten.

Op onze productieafdeling wordt het gehele productieproces van onze wandsystemen uitgevoerd, waaronder het zagen, frezen en assembleren van deuren en kozijnen en het snijden en bewerken van glas voor onze systeemwanden en deuren. De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor het gehele proces van laden, lossen, opslag en verzending. Vanwege uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een: Medewerker Productie & Logistiek.

WAT GA JE DOEN?

In deze afwisselende baan ondersteun je de collega’s van de productie en logistiek bij alle uiteenlopende werkzaamheden. Elke dag wordt er gekeken waar je inzet het meest nodig is, bijvoorbeeld bij de zaag of frees of bij het monteren van de deuren. Daarnaast assisteer je bij inpakwerkzaamheden, help je orders verzendklaar te maken en controleer je de inkomende en uitgaande goederen op aantallen en kwaliteit. Als echte allrounder draag jij bij aan het tijdig gereed hebben van onze producten zodat ze op de bouw gemonteerd kunnen worden.

WIE ZOEKEN WIJ?

• Je hebt ervaring in een logistieke en/of productie omgeving
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Een heftruckcertificaat is een pré
• Je kunt goed samenwerken, bent leergierig en werkt nauwkeurig

WAT MAAKT DEZE BAAN ZO LEUK?

• We zijn al jaren een succesvol familiebedrijf en erg trots op onze mooie producten en projecten.
• Je komt terecht in een mooie en vernieuwende werkomgeving met fijne collega’s.
• Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden (25 vakantie- en 13 ATV dagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, regelingen volgens CAO Metaal &
Techniek) zijn bij ons vanzelfsprekend.
• In eerste instantie is het een tijdelijk baan i.v.m. de huidige drukte, maar bij aanhoudende drukte zou de baan omgezet kunnen worden in een permanente
functie.
• Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben en daarom organiseren we veel leuke activiteiten.

INTERESSE IN DEZE UITDAGENDE BAAN?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thijs Braun(Manager Productie & Logistiek) via 06-44259969.

Wil je solliciteren? Mail dan je motivatiebrief en CV naar inge@planeffect.nl

BEZOEK ONS KANTOOR

SOLLICITEREN

    Motivatiebrief

    Curriculum Vitae (CV)