Vacature Verkoopmedewerk(st)er Binnendienst

40 uur per week

PLAN EFFECT

Dé specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van hoogwaardige systeemwanden. In 30 jaar tijd hebben we sterke persoonlijke relaties met onze klanten opgebouwd en bieden we de meest flexibele en innovatieve oplossingen. Om dit mogelijk te maken werken we met een team van zeer gedreven en betrokken collega’s aan de realisatie van onze projecten.

 

De afdeling Projectbureau is de schakel tussen de Sales en de operationele afdelingen en zorgt voor een efficiënte orderstroom binnen de organisatie. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: Verkoopmedewerk(st)er Binnendienst voor 40 uur per week.

WAT GA JE DOEN?

Zodra er een offerte aanvraag binnenkomt verdiep je je in het project. Je zorgt dat ontbrekende gegevens verzameld worden, vraagt prijzen en levertijden van materialen op bij onze leveranciers en maakt op basis hiervan een uitgebreide kostprijscalculatie. Vervolgens stel je een offerte op, verstuurt deze naar de klant en zorgt voor de opvolging ervan. Bij een definitieve aanvraag maak je het projectdossier administratief compleet om deze vervolgens over te dragen aan de projectteams. In de tussentijd houd je nauw contact met alle betrokken partijen en ondersteun je je collega’s bij de planning en inkoop.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur Bouwkunde.
 • Je beschikt over ca. 5 jaar relevante werkervaring, bijv. op de afdeling Verkoop Binnendienst of Calculatie in een bouwkundige/technische werkomgeving.
 • Je bent communicatief sterk, een echte teamplayer en een regelneef (of -tante) in hart en nieren.
 • Daarnaast ben je handig met cijfers en computersystemen en werk je nauwkeurig en georganiseerd.

WAT MAAKT DEZE BAAN ZO LEUK?

 • We zijn al jaren een succesvol familiebedrijf en erg trots op onze mooie producten en projecten. Dit succes willen we de komende jaren verder voortzetten met de ambitie om nog verder te groeien.
 • Je komt terecht in een inspirerende en vernieuwende werkomgeving met fijne collega’s.
 • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden (25 vakantie- en 13 ATV dagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, regelingen volgens CAO Metaal & Techniek) zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast investeren we graag in opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben en daarom organiseren we veel leuke activiteiten.

INTERESSE IN DEZE UITDAGENDE BAAN?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge van der Pijl (Manager Operations & HR), via 06-30900065. Wil je ons team komen versterken? Mail dan je motivatiebrief en CV naar inge@planeffect.nl

BEZOEK ONS KANTOOR

SOLLICITEREN

  Motivatiebrief

  Curriculum Vitae (CV)