Afspraak maken

Vacature | BIM Modelleur

Hé professional,

Ben jij klaar voor je volgende stap in jouw BIM carrière en wil je jouw kennis en kunde met ons delen? Wat denk je van een nieuwe uitdaging in de systeemwandenbranche? Je werkt bij ons aan de realisatie van de meest uitdagende kantoorconcepten. Enkele voorbeelden waar we BIM inmiddels toegepast hebben zijn de kantoren van AFAS en de Gemeente Maashorst, maar we zijn klaar voor nog veel meer projecten! Wil jij dit graag coördineren? Dan zoeken we jou in de functie van:

BIM Modelleur / Werkvoorbereider (M/V, Fulltime)

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

Je start ‘s ochtends bij de koffiecorner met een lekkere kop koffie en goed gezelschap van je collega’s. Vervolgens ga je aan de slag met je prioriteiten voor die dag. Je tekent de 3D projecten uit, bestelt de benodigde materialen voor het project en bewaakt tussendoor de voortgang, deadlines en kostenbudgetten van al je andere projecten.

Tijd om achter de computer vandaan te komen. Je pakt wat fruit en neemt plaats in de vergaderzaal. Samen met je collega’s uit het BIM team heb je een meeting georganiseerd om technische kennis en inzichten met elkaar te delen en samen te sparren over het optimaliseren van de werkprocessen en het doorvoeren van innovaties in de organisatie.

Na de lunchpauze maak je een wandeling buiten om met collega’s van andere afdelingen bij te praten. Je kunt nu weer fris van start en je zorgt dat de productie de juiste informatie ontvangt zodat ze kunnen starten met het vervaardigen van de wandsystemen. Je loopt zelf ook nog even een rondje in de fabriek om te checken of er nog bijzonderheden zijn.

Vervolgens pak je jouw 3D modellen er weer bij heb je contact met de architect van je nieuwe project om te overleggen of alle detaillering naar wens is. Je krijgt ondertussen te horen dat een ander uitdagend project waar jij veel tijd en energie in hebt gestoken is opgeleverd. Je plant gelijk een afspraak in om het kantoor te gaan bezichtigen op locatie, zodat je jouw eindresultaat met eigen ogen kunt zien.

Na een dynamische maar productieve dag maak je alvast je planning voor morgen en wens je je collega’s een fijne avond.

BIM-Modelleur-vacature | Plan Effect

PAST DIT PROFIEL BIJ JOU?

•  Je hebt HBO werk- en denk niveau en bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde.

•  Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring als BIM modelleur en/of werkvoorbereider en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière waar jij samen met je team onze werkvoorbereiding naar een hoger niveau gaat tillen.

•  Je hebt een goede kennis van het tekenprogramma REVIT.

•  Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor details.

•  Je staat open voor veranderingen en innovatie en denkt mee over het optimaliseren van processen.

•  Je hebt een actieve en positieve instelling en krijgt er energie van om in een dynamische omgeving te werken.

•  Je bent zelfstandig en oplossingsgericht.

Best veel zoals je ziet, maar daar krijg je dan ook veel voor terug!

BIM-Modelleur-vacature | Plan Effect

Wat mag je van ons verwachten?

•  Je komt terecht in een inspirerende en vernieuwende werkomgeving tussen al onze eigen wandsystemen en nieuwe producten.

•  We investeren graag in jouw ambities middels opleidings- en doorgroeimogelijkheden op het gebeid van BIM.

•  Een salarisindicatie van ca. € 4.000 – € 5.000 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en kunde.

•  38 vakantiedagen, reiskostenvergoeding of leaseauto, pensioenregeling en andere regelingen volgens de CAO Metaal & Techniek.

•  Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben. Daarom hebben we een SpeelPlein ingericht en organiseren we veel leuke evenementen en activiteiten.

Check je collega’s alvast op onze Wall of Fame!

BIM-Modelleur-vacature | Plan Effect

INTERESSE IN DEZE LEUKE BAAN?

We leren je graag kennen, jij ons ook? Stuur een WhatsApp of bel met Inge van der Pijl (06-30900065) als je vragen hebt over de vacature of stuur direct je sollicitatie naar working@planeffect.nl.