Werken bij Plan Effect

designed to connect

OVER PLAN EFFECT

Al 30 jaar zorgen wij voor de ultieme werkbeleving door de meest innoverende en inspirerende kantoren te realiseren. We zorgen ervoor dat de sfeer, beleving en verbinding voelbaar is: van mens tot mens in een ruimte die samenbrengt.
Designed to connect.

DESIGNED TO CONNECT

Dat Plan Effect mooie producten maakt, is vanzelfsprekend. Maar dat deze mooie producten samen gemaakt en georganiseerd worden door al onze specialisten, dat is te danken aan de cultuur die ons verbindt.

We vertrekken altijd met een PLAN. Onze kernwaarden bepalen voor een groot onderdeel ons dagelijks handelen en de besluitvorming. We zijn ervan overtuigd dat deze waarden samen ons uniek maken in de markt.

Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt en onze waarden consistent worden uitdragen. Onze merkwaarden helpen ons ook keuzes voor de toekomst te maken. Want voor elk besluit, hoe klein ook, kunnen we deze waarden gebruiken om te kijken of het bij ons past.

PLEZIER  |  We zorgen ervoor dat het leuk is!
We vieren successen. Hierdoor zorgen we voor een positieve vibe, wat bijdraagt aan onze passie voor systeemwanden. We zijn ons bewust van de geweldige prestaties die we neerzetten. Hierbij zijn we trots op het eindresultaat van het project, maar nog meer op ons zelf, omdat wij dit keer op keer samen voor elkaar boksen. Daarnaast lunchen we elke dag samen, hebben we elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel, organiseren we regelmatig spectaculaire uitjes of gaan we lekker varen en uit eten bij mooi weer. Oja… we hebben trouwens ook nog een hele actieve personeelsvereniging. Bij Plan Effect zeggen we wel eens: een dag niet gewerkt is een dag niet geleefd.

LEF  |  We durven te veranderen!
Werkt het niet of niet meer? Dan doen we het toch gewoon anders. We nemen het initiatief, we draaien samen de rollen om en zijn vervolgens niet bang om fouten te maken. Onze keuze hiervoor is duidelijk onderbouwd, zodat we alle collega’s mee krijgen in de verandering of in de nieuwe structuur. Gelukkig bepalen we zelf hoe we de dingen doen en organiseren. We krijgen veel vrijheid, maar alles gaat wel in goed teamoverleg. We laten namelijk geen andere collega ervoor opdraaien. We tonen een flinke dosis lef door op ons zelf en met ons team te reflecteren en te evalueren. We zijn niet bang om collega’s aan te spreken op verbeterpunten. Op deze manier leren we van elkaar.

AMBITIE  |  We leren hoe het morgen beter kan!
We focussen op onze toekomst en blijven daarom onszelf continu ontwikkelen. Dat is goed voor Plan Effect, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling. Ongemerkt ontwikkelen we ons elke dag op kantoor, want we leren van elkaar. Daarnaast hechten we veel waarden aan een cursus of opleiding om beter te worden of om door te groeien in het bedrijf. We streven naar hetzelfde doel en leggen hierbij de lat zo hoog mogelijk om iedere dag weer een nieuwe uitdaging te hebben en om het topje van de ijsberg te bereiken. We vormen clusters om samen beter te worden en discussiëren over onderwerpen waar we ons verbonden mee voelen. Kortom, we gaan ambitie nooit uit de weg.

NU  |  We doen het gewoon!
Door altijd samen plezier te maken, lef te tonen en ambitie te hebben. We zorgen ervoor dat het leuk is! We durven te veranderen! We leren hoe het morgen beter kan! We vinden het belangrijk om vooruit te kijken en willen graag dat alle neuzen dezelfde kant op staan. We streven naar gezamenlijke doelen en doen er alles aan om deze met behulp van onze kernwaarden op de juiste manier te verwezenlijken. We zoeken continu de verbinding op en werken zo veel mogelijk samen met onze collega’s en schakelen op tijd met onze opdrachtgevers. We zetten gewoon het allerbeste resultaat neer met z’n allen.

EEN INSPIRERENDE OMGEVING

Ons inspirerende kantoor is tevens onze showroom.
Samen met de productieomgeving bevindt zich alles op één locatie in Geldermalsen.

VOEL JIJ JE “DESIGNED TO CONNECT”?

Klinkt ons PLAN je als muziek in de oren? Dan is werken bij ons iets voor jou! We zijn regelmatig op zoek om nog meer specialisten aan ons te binden. Bij ons werk je in een inspirerende omgeving met een team van enthousiaste collega’s. Op onze uitgebreide vacaturepagina vind je een actueel overzicht van onze openstaande vacatures, maar mocht er op dit moment geen passende vacature bij staan, toon lef en stuur gewoon je CV en motivatiebrief naar Inge van der Pijl, HR Manager, via inge@planeffect.nl.

GEZELLIGE BEDRIJFSFEESTEN

Bedrijfsfeest? Een compleet festival maken we ervan! Zangers
en zangeressen, dj’s en lekker eten en drinken bij foodtrucks, samen luiden we jaarlijks op deze manier met onze collega’s en collega monteurs de vakantie in. Ieder jaar is het weer spannend… wat zou het thema voor dit jaar weer zijn?!

#CONNECTEDTOPLANEFFECT

Meer collega’s en hoogtepunten ontdekken? Bekijk en volg ons Instagram account en ontdek de mensen achter Plan Effect. Dat is al plezier beleven vooraf, daar houden we van!

DESIGNED TO CONNECT DAY ’19

We willen medewerkers aan Plan Effect blijven verbinden. Daarom is onze jaarlijkse “Designed to Connect Day” in het leven geroepen. Op deze dag staan alle ontwikkelingen centraal. Daarnaast worden er leerzame workshops en activiteiten georganiseerd, geheel in het teken van PLAN: #plezier #lef #ambitie #nu

LEREN DOEN WE SAMEN

Een cursus moet je af en toe alleen doen, maar hoe leuk en doeltreffend is het als je iets samen met je team of afdeling onderneemt?! Jaarlijks krijgt iedereen de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Dit kan individueel of samen. De jaarlijkse BHV cursus en de QRM sessies zijn hier goede voorbeelden van.

SPECTACULAIRE JUBILEUMUITJES

Ons 25-jarig jubileum vierden wij op de latten in Bruneck. Ook voor de niet-skiërs was er een leuk dagprogramma. Zolang we einde van de middag maar samen de après ski in konden duiken. Dan leer je je collega’s pas echt kennen. In 2021 bestaan wij alweer 30 jaar.
We zijn al begonnen met de voorbereidingen.

INTERNE SPECIALISATIES

Wij geloven in de kracht van multi-inzetbaarheid. Daarom stimuleren wij interne specialisaties, zoals: een heftruck- of REVIT-opleiding, vrachtwagenrijbewijs, VCA en CNC programmeren. Ben jij binnenkort onze nieuwe vrachtwagenchauffeur die ook nog eens gespecialiseerd is in orderpicken op de heftruck?

DESIGNED TO CONNECT

Nóg meer te weten komen over Plan Effect? Check de Over Ons pagina!
Ontdek hier hoe 30 jaar passie en perfectie voor systeemwanden tot stand is gekomen.