Afspraak maken

30 jaar plezier
en passie voor
systeemwanden

30 JAAR PLAN EFFECT

Op kantoor wil je je thuisvoelen. De kantoorbeleving heeft invloed op ons gevoel en gedrag. In een ruimte concentreren we ons. We nemen een momentje voor onszelf. We ontmoeten elkaar op het werk. Of we voeren inspirerende gesprekken met collega’s en klanten.

Iedereen is welkom in de Plan Effect familie. Wij zijn onderdeel van een ruimte. Met onze passie voor design en door de liefde voor de juiste materialen en kleuren, ontstaat de juiste werksfeer en perfecte stijl. Dankzij onze eigen productie en hypermoderne glasstraat zijn we flexibel en met ruim 30 jaar ervaring expert in het leveren van duurzame, maatwerk systeemwanden en interieuroplossingen. Ons design is afgestemd op jouw wens. Zo creëren wij samen de complete ruimte. De ruimte waarin we ons prettig voelen. Een plek die ons verbindt. Want mensen op kantoor verbinden met ons design, dat is het ultieme effect van ons plan.

Bezoek onze Creator Lounge om samen met ons jouw ideale kantoorbeleving te creëren. Plan Effect, designed to connect.

Creator Lounge
Over Ons | Plan Effect

SUSTAINABILITY

We geven onze wanden in de toekomst graag een nieuw leven! Onze ambitie is om in 2025, 20% van onze bestaande wanden te hergebruiken in een nieuw project.

Lees meer

WALL OF FAME

Iedereen is welkom in de Plan Effect familie en wij zijn trots op al onze collega’s! Ontdek nu alle kwaliteiten en specialisaties die wij in huis hebben.

Lees meer

WORKING @ PLAN EFFECT

Plezier, lef en ambitie komen samen op een plek die collega’s verbindt. We staan altijd te springen om nieuwe talenten en verwelkomen je graag bij de club.

Lees meer