Akoestiek oplossingen op kantoor

Verminder de galm en verhoog productiviteit.

AKOESTISCHE INTERIEUROPLOSSINGEN

De geschikte akoestiek is van belang voor het creëren van een comfortabele werkomgeving. Hierbij wordt er aandacht gegeven aan het tegengaan van hinderlijke galm, het realiseren van comfortabele geluidsniveaus en het reduceren van geluidsoverdracht tussen werkplekken. Een uitstekende akoestiek zorgt voor een betere concentratie en een verhoogde productiviteit voor medewerkers.
De juiste wandsystemen spelen in de basis een hele belangrijke rol. Door het gebruik van dubbelglaswanden en geïntegreerde akoestische oplossingen, creëert u een zeer hoge geluidsisolatie die erg geschikt is voor call centers, stilte ruimtes, vergaderruimtes en kantoren voor bijvoorbeeld directie en personeelszaken. Daarnaast zijn al deze oplossingen erg milieuvriendelijk en dragen deze wandoplossingen het Cradle to Cradle Silver certificaat. Duurzamer kan bijna niet.

SEREEN MET SERENITY

Ervaar pure rust en comfort met de dubbelglaswand Serenity. De naadloos op elkaar aansluitende profielen, zorgen voor een minimale geluidsoverdracht en een zeer hoge geluidsisolatie. De wand heeft een akoestiek hoogwaardige Serenity Deur in hetzelfde design.

AKOESTISCH SOUNDPANEL

Het geluidsabsorberende Soundpanel is een unieke combinatie tussen stof en een aluminium frame. Ons Soundpanel is slim, elegant en bevat de mooiste stoffen van Gabriel en Kvadrat. Dit paneel wordt naadloos geïntegreerd in het PE-25 Glass-Concept wandsysteem.

ADVIES OVER AKOESTIEK EN GELUID?

Wilt u graag weten hoe wij de akoestiek op uw kantoor kunnen verbeteren? Wij bedenken de akoestische oplossing die voldoet aan alle geluidseisen en uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

AKOESTIEK INSPIRATIE

 Ontdek de perfecte akoestische oplossing voor uw kantoor! Maak met onze Pins een eigen akoestisch moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw geluidsisolerende kantoorwanden samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot de juiste geluidsoplossing te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er binnen uw kantoor toegepast kunnen worden.