Afspraak maken

Akoestiek oplossingen op kantoor

Akoestische interieuroplossingen

De geschikte akoestiek is van belang voor het creëren van een comfortabele werkomgeving. Hierbij wordt er aandacht gegeven aan het tegengaan van hinderlijke galm, het realiseren van comfortabele geluidsniveaus en het reduceren van geluidsoverdracht tussen werkplekken. Een uitstekende akoestiek zorgt voor een betere concentratie en een verhoogde productiviteit voor medewerkers. De juiste wandsystemen spelen in de basis een hele belangrijke rol. Door het gebruik van dubbelglaswanden en geïntegreerde akoestische oplossingen, creëer je een zeer hoge geluidsisolatie die erg geschikt is voor call centers, stilte ruimtes, vergaderruimtes en kantoren voor bijvoorbeeld directie en personeelszaken. Daarnaast zijn al deze oplossingen erg milieuvriendelijk en dragen deze wandoplossingen het Cradle to Cradle Silver certificaat. Duurzamer kan bijna niet.

Sereen met Serenity

Ervaar pure rust en comfort met de dubbelglaswand Serenity. De naadloos op elkaar aansluitende profielen, zorgen voor een minimale geluidsoverdracht en een zeer hoge geluidsisolatie. De wand heeft een akoestiek hoogwaardige Serenity Deur in hetzelfde design

  • Pinterest
  • Dubbelglaswand Serenity
  • Akoestiek

ADVIES OVER AKOESTIEK & GELUID

Wilt je graag weten hoe wij de akoestiek op jouw kantoor kunnen verbeteren? Wij bedenken de akoestische oplossing die voldoet aan alle geluidseisen en jouw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact

AKOESTIEK INSPIRATIE

Ontdek de perfecte akoestische oplossing voor jouw kantoor! Maak met onze Pins een eigen akoestisch moodboard op Pinterest. Volg ons nu op Pinterest, stel jouw eigen moodboard samen en zie welke mogelijkheden er toegepast kunnen worden.

PINTEREST