Afspraak maken

Inspirerende vergaderruimtes

Effectief vergaderen en overleggen op kantoor

Wanneer er een meeting wordt gepland, is er een geschikte vergaderruimte nodig. De juiste vergaderruimte maken in een kantoor is niet altijd eenvoudig. Er moet rekening worden gehouden met het doel van de vergadering om vervolgens de uitstraling en de grootte van de ruimte te bepalen. Naast de omvang en uitstraling zoek je naar een centrale locatie in het pand en heb je wellicht de behoefte aan speciale voorzieningen. Er zijn ruimtes die videoconferencing faciliteiten hebben. Dit zijn speciaal ingerichte vergaderruimtes. Door de opstelling van schermen en camera’s lijkt het alsof gesprekspartners tegenover elkaar plaatsnemen aan één vergadertafel. Maar er zijn ook vergaderruimtes speciaal voor teams. Dit stimuleert het team om sneller en effectiever te vergaderen. Daarnaast draagt gestructureerd vergadermeubilair en akoestische wandsystemen bij aan een doeltreffende bijeenkomst of overleg.

Creatieve vergaderrruimte

Creatief en helder denken tijdens een overleg staat voorop. Daarom is het belangrijk dat de vergaderruimte waarin je je bevindt niet te standaard is, maar genoeg inspiratie en creativiteit uitstraalt.

  • Pinterest
  • Vergaderruimte
  • Inspiratie

Kleine vergaderruimte

Voor een vergaderruimte geldt een minimale afmeting van 2 m2 per persoon. Kleinere ruimtes zijn dan ook uitermate geschikt om in kleine gezelschappen tot 4 personen te vergaderen of te overleggen.

COLLECTIE

ADVIES VOOR EEN VERGADERRUIMTE

Op zoek naar de juiste vergaderoplossing voor jouw kantoor? Wij denken graag met je mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan jouw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

CONTACT

VERGADERRUIMTE INSPIRATIE

Maak met onze Pins een eigen vergader moodboard op Pinterest. Met een moodboard stel je de juiste sfeer van jouw kantoor samen. Volg ons nu op Pinterest, stel direct jouw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op jouw kantoor toegepast kunnen worden.

PINTEREST