Inspirerende vergaderruimtes

Voor elke meeting, conference call en afspraak.

EFFECTIEF VERGADEREN EN OVERLEGGEN OP KANTOOR

Wanneer er een meeting wordt gepland, is er een geschikte vergaderruimte nodig. De juiste vergaderruimte maken in een kantoor is niet altijd eenvoudig. Er moet rekening worden gehouden met het doel van de vergadering om vervolgens de uitstraling en de grootte van de ruimte te bepalen. Naast de omvang en uitstraling zoek je naar een centrale locatie in het pand en heeft u wellicht de behoefte aan speciale voorzieningen. Er zijn ruimtes die videoconferencing faciliteiten hebben. Dit zijn speciaal ingerichte vergaderruimtes. Door de opstelling van schermen en camera’s lijkt het alsof gesprekspartners tegenover elkaar plaatsnemen aan één vergadertafel. Maar er zijn ook vergaderruimtes speciaal voor teams. Dit stimuleert het team om sneller en effectiever te vergaderen.
Daarnaast draagt gestructureerd vergadermeubilair en akoestische wandsystemen bij aan een doeltreffende bijeenkomst of overleg.

CREATIEVE VERGADERRUIMTE

Creatief en helder denken tijdens een overleg staat voorop. Daarom is het belangrijk dat de vergaderruimte waarin u zich bevindt niet te standaard is, maar genoeg inspiratie en creativiteit uitstraalt.

KLEINE VERGADERRUIMTE

Voor een vergaderruimte geldt een minimale afmeting van 2 m2 per persoon. Kleinere ruimtes zijn dan ook uitermate geschikt om in kleine gezelschappen tot 4 personen te vergaderen of te overleggen.

ADVIES VOOR EEN VERGADERRUIMTE?

Op zoek naar de juiste vergaderoplossing voor uw kantoor? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

 VERGADERRUIMTE INSPIRATIE

 Ontdekken hoe uw vergaderruimte optimaal ingericht kan worden op kantoor? Maak met onze Pins een eigen vergader moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een passende vergaderoplossing te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor toegepast kunnen worden.