DUURZAAM & FLEXIBEL

Gekenmerkt door eenvoud, maar toch flexibel. Dat is Basic, het instapmodel binnen de collectie gesloten wanden. Het Basic systeem wordt afgewerkt met gipspanelen voorzien van vinyl, waarbij de panelen onderling worden gefixeerd met een vlak klemprofiel. De Basic is van goede kwaliteit en geliefd bij een kleiner budget. Wilt u spelen met kleuren en afwerkingen of de wand decoreren? Dan is Basic het systeem bij uitstek!

DUURZAAMHEID

Nagenoeg al onze producten zijn Cradle to Cradle gecertificeerd! De Basic wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd, maar draagt op dit moment nog geen certificaat. Binnenkort worden enkele elementen vervangen voor duurzame stoffen, waardoor ook de Basic in het lijstje van Cradle to Cradle producten past.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Van de gesloten wand Basic zijn diverse technische specificaties beschikbaar. Klik op de button voor meer informatie of vraag de documentatie per post aan.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Wanddikte: 100 mm
- Panelen: gipsvinyl
- Modulatie: 1200mm
- Profielen: gepoedercoat aluminium
- Geluidsisolatie: Rw 45 tot 49 dB

TECHNISCHE DETAILS

Dit wandsysteem in uw ontwerp opnemen? Download de beschikbare details in PDF. DWG ontvangen? Neem dan contact met ons op.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK