Vacature Manager Productie & Logistiek

40 uur per week

PLAN EFFECT

Dé specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van hoogwaardige systeemwanden. In 30 jaar tijd hebben we sterke persoonlijke relaties met onze klanten opgebouwd en bieden we de meest flexibele en innovatieve oplossingen. Om dit mogelijk te maken werken we met een team van zeer gedreven en betrokken collega’s aan de realisatie van onze projecten.

 

We hebben ambitieuze plannen om de komende jaren nog verder te groeien en onze productiecapaciteit uit te breiden. Onze afdeling Productie & Logistiek speelt hierin een belangrijke rol, met name op het gebied van verdere optimalisering en automatisering van onze productieprocessen. Om onze ambities waar te kunnen maken zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een gedreven en energieke: Manager Productie & Logistiek voor 40 uur per week.

WAT GA JE DOEN?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele productie- en logistieke proces op onze locatie in Geldermalsen. Je geeft leiding aan een team van ca. 12 medewerkers. Belangrijke thema’s voor de komende jaren zijn innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en automatisering. Je bewaakt de productiedoelstellingen, zorgt voor een efficiënte productie- en transportplanning, waarborgt de kwaliteit van onze eindproducten en zorgt voor een maximale productiecapaciteit en productiviteit. Daarnaast verwachten we van jou een proactieve rol bij het initiëren en uitvoeren van activiteiten om onze interne organisatie en bedrijfsprocessen te verbeteren en onze medewerkers verder te ontwikkelen.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring in een productieomgeving (bij voorkeur in de bouw/metaal).
 • Je bent technisch sterk onderlegd.
 • Je bent resultaatgericht, communicatief, hebt een scherp oog voor kwaliteit en ziet altijd kansen voor verbetering.
 • Je bent in staat om ons hechte team te motiveren en de individuele kwaliteiten van de teamleden optimaal te benutten.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en schroomt niet om je handen uit de mouwen te steken.

WAT MAAKT DEZE BAAN ZO LEUK?

  • We zijn al jaren een succesvol familiebedrijf en erg trots op onze mooie producten en projecten. Dit succes willen we de komende
   jaren verder voortzetten.
  • Je komt te werken op een afdeling waar volop uitdagingen liggen om verder te professionaliseren en te innoveren.
  • Je krijgt veel zelfstandigheid in deze functie en werkt nauw samen met andere afdelingen in een informele omgeving met korte lijnen.
  • Je krijgt veel zelfstandigheid in deze functie en denkt mee over verbeteringen en mogelijkheden
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden (o.a. 25 vakantie- en 13 ATV dagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en regelingen
   volgens CAO Metaal & Techniek) zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast investeren we graag in opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  .

INTERESSE IN DEZE UITDAGENDE BAAN?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge van der Pijl (Manager Operations & HR), via 06-30900065. Wil je ons team komen versterken? Mail dan je motivatiebrief en CV naar inge@planeffect.nl

BEZOEK ONS KANTOOR

SOLLICITEREN

  Motivatiebrief

  Curriculum Vitae (CV)