FUNCTIONEEL & VEELZIJDIG

Al jarenlang is Monobloc één van de pijlers in onze collectie. Dit dubbelglas wandsysteem is opgebouwd uit dubbelglas cassettes en heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Het systeem biedt veel ontwerp-vrijheid. Zo kunt u strakke meervlak-verdelingen creëren van 3, 4 of 5 elementen. De breedten van de elementen zijn volledig vrij te bepalen. Dit is afhankelijk van de wandlengte en uw wensen. Het kantoorkarakter bepaalt het aantal verdelingen. Tevens kunt u ook een vlak voorzien van een gesloten wandpaneel.

CRADLE TO CRADLE

Monobloc is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd! Daarmee heeft u de garantie van een duurzaam product. Plan Effect produceert volgens de principes van Cradle to Cradle. Elk materiaal moet, volgens deze filosofie, na de levensduur van het product, opnieuw worden toegepast.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Van de dubbelglaswand Monobloc zijn diverse technische specificaties beschikbaar. Klik op de button voor meer informatie of vraag de documentatie per post aan.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Wanddikte: 100 mm
- Cassettes: dubbele beglazing
- Modulatie: variabel tot 2400mm
- Profielen: gepoedercoat aluminium
- Geluidsisolatie: Rw 38 tot 42 dB

TECHNISCHE DETAILS

Dit wandsysteem in uw ontwerp opnemen? Download de beschikbare details in PDF. DWG ontvangen? Neem dan contact met ons op.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK