TAATSDEUR MET STALEN LOOK

Het is dé trend van nu: een aluminium Taatsdeur met stalen look! Plan Effect produceert Taatsdeuren op maat. Dat betekent dat onder andere de kleur, het formaat, de horizontale lijnen en de vlakverdeling op de deur zelf kan worden bepaald. Aluminium is licht in gewicht, duurzaam en u kunt er slanke en strakke details mee maken. De Taatsdeur past perfect in elk wandsysteem en is verfraaid met een stijlvolle deurgreep. Daarnaast past de Taatsdeur met staallook stijlvol in uw kantoor, maar ook in uw huis. De deuren voegen klasse en een tijdloos design toe aan uw interieur.

CRADLE TO CRADLE

De Taatsdeur is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd! Daarmee heeft u de garantie van een duurzaam product. Plan Effect produceert volgens de principes van Cradle to Cradle. Elk materiaal moet, volgens deze filosofie, na de levensduur van het product, opnieuw worden toegepast.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Van de Taatsdeur zijn diverse technische specificaties beschikbaar. Klik op de button voor meer informatie of vraag de documentatie aan.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Dikte: 40 mm
- Afmetingen: standaard 1000 mm
- Hoogte: max. 3000 mm
- Profielen: geëxtrudeerd aluminium
- Deurgreep: L- en S-model

DEURBESLAG

Fraai deurbeslag is de finishing touch voor uw deuren en kantoorinrichting. Maak een keuze uit diverse design grepen, uitgevoerd de kleur van uw deur.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK