TAATSDEUREN OP KANTOOR

Het is dé trend van nu: een taatsdeur met stalen look in een kantoor of thuis. Bij Plan Effect produceren wij taatsdeuren op maat. Dat geldt voor onze klassieke taatsdeuren, voor de schuifdeuren én de draaideuren, specials en zijpanelen. Onderscheidend aan de taatsdeuren zijn de in verstek gemaakte profielen met verfijnd en strak design. Onze deuren worden vervaardigd uit aluminium. De unieke eigenschappen van aluminium – sterk en licht – bieden veel ontwerpvrijheid. Denk aan slanke en minimalistische details, een vrije keuze in vlakverdeling en deuren in iedere gewenste kleur. Bovendien kunt u de taatsdeuren complementeren met een rijk pallet aan leer- en houtsoorten. De taatsdeur past perfect in ieder wandsysteem en is verfraaid met een stijlvolle deurgreep. Deze elegante en trendy taatsdeur met staallook is dé eyecatcher in uw kantoor!

Taatsdeuren - Plan Effect - TWIN DOORS

DESIGNED BY REMY MEIJERS

Interieurarchitect Remy Meijers was nauw betrokken bij het ontwerpproces van de taatsdeuren. In het design van de deuren is de hand van Meijers zichtbaar. Met Plan Effect werkte hij aan een 100% Dutch Design collectie. Hij schiep een kader met krachtige lijnen, een authentieke uitstraling en oog voor detail, die ruimte biedt voor persoonlijke invulling.

Taatsdeuren - Plan Effect - TWIN DOORS

DEURGREPEN

Handgrepen versterken het imago van de taatsdeuren en zijn de finishing touch. Daarom ontwerpen en maken we ze met zorg. Extra aandacht is daarbij uitgegaan naar de detaillering. Aan welke stijl u de voorkeur geeft, bepaalt u zelf. U kunt kiezen voor deuren zonder handgrepen. De strakke en minimalistische SQUARE of het klassieke ontwerp TWISTED.

Taatsdeuren - Plan Effect - TWIN DOORS

MAATWERK

Grotere en kleinere deuren levert Plan Effect ook. Net als andere vlakverdelingen, iedere gewenste RAL-kleur, diverse glastypes of een inleg met hout of leer. Wilt u een deur naar eigen ontwerp samenstellen, neem dan contact op met onze adviseurs. Dankzij onze eigen productie kunnen we uw favoriete deur voor iedere kantoorruimte creëren.

INSPIRATIE EN ADVIES

Inspiratie opdoen of extra advies inwinnen kan in onze showroom in Geldermalsen. Onze adviseurs tonen u graag de verfijning en het gebruiksgemak van de taatsdeuren. Samen met u maken zij een 3D-tekening en laten zij zien hoe de taatsdeuren uw kantoorinrichting versterken en identiteit geven.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK