Afspraak maken
DKG | Bergen op Zoom
DKG | Bergen op Zoom
DKG | Bergen op Zoom

About

DKG, het keukenbedrijf achter Bruynzeel Keukens en Keller Keukens, heeft sinds kort een nieuw hoofdkantoor in Bergen op Zoom. Group A heeft het gebouw ontworpen met oog op het samenbrengen van kantoor- en fabrieksmedewerkers. Dit wordt onder andere gedaan door ontmoetingsplekken in de twee atria te creëren die zorgen voor spontane ontmoetingen.

In het hoofdkantoor zijn twee van onze wandsystemen toegepast: de Serenity en de V-LINE. Deze systeemwanden zijn gekozen vanwege de hoge geluidsisolatie en hierdoor ideaal zijn om afgesloten werkruimtes te creëren. Medewerkers hebben geen last van geluidsoverlast wat de werkprestatie ten goede komt. Het open, transparante karakter van beide glaswanden zorgt voor een gezond binnenklimaat en een comfortabele werkomgeving.

De Serenity is in verschillende kleuren beschikbaar en is een dubbele glaswand. Met deze glaswand kan een geluidsisolatie tot 45 dB worden behaald,, waardoor werknemers geen last hebben van geluiden buiten de ruimte. Bij dit project heeft de Serenity een driehoekig patroon op het glaswerk wat zorgt voor een abstracte look.

De veelzijdige V-Line heeft een geluidsisolatie tot 51 dB wat de akoestiek in een ruimte verbeterd. In het hoofdkantoor van de DKG is gebruikgemaakt van een V-LINE met antraciet kleur omdat het een subtiel karakter heeft en past bij elk interieur. Ook straalt de kleur kracht en stoerheid uit, maar het kan ook heel klassiek en zacht zijn.

Ga je een nieuw kantoor inrichten waarbij akoestiek belangrijk is, kun je uiteraard vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs.  Wij creëren graag samen met jou de ideale ruimte!