Afspraak maken
Eurolacke | Tiel
Eurolacke | Tiel
Eurolacke | Tiel
Eurolacke | Tiel

About

Dat samenwerking bij Plan Effect voorop staat, wordt in dit unieke project bij poedercoatingbedrijf EUROLACKE in Tiel wel heel letterlijk genomen. Plan Effect en EUROLACKE werken al jaren intensief samen, want EUROLACKE levert tenslotte de coatings voor de systeemwanden van Plan Effect. Echter zijn de rollen nu omgekeerd: Plan Effect mag een bijdrage leveren aan het moderniseren van het kantoor en de kleurenkamer van EUROLACKE tot een waar experience center.

EUROLACKE is de eerste klant waarbij het EGO wandsysteem is geplaatst. Niet zomaar, maar een hele bewuste keuze. Een industriële en retro uitstraling, dat was het uitgangspunt. Maar ook een wandsysteem met bepaalde technische eigenschappen, zoals een isolatiewaarde tussen de 33 tot 41 dB, het zelf kunnen bepalen van de samenstelling en het gebruik van enkelglas om zo een vintage look te creëren, waren bepalend. Maatwerk voor ruimtes met ieder een eigen ‘ego’.

Wat uiteraard ook heeft meegespeeld in de keuze is de Cradle to Cradle certificatie. EUROLACKE werkt zelf met het EPK keurmerk, maakt gebruik van zonnepanelen en produceert op een duurzame manier. Zo hebben zij een coating in het assortiment, genaamd Alesta Cool. Dit is een warmte reflecterende coating die de warmte buiten het gebouw houdt, waardoor de airco voorziening beter geregeld kan worden. Nog een reden waarom de samenwerking van EUROLACKE met Plan Effect zo vanzelfsprekend is!

EUROLACKE kijkt er naar uit om de samenwerking met Plan Effect te intensifiëren. Ondanks dat Plan Effect een grote speler is in de markt, is de behandeling heel persoonlijk, zowel in contact als het maatwerk. Dit is het voordeel van het hebben van één aanspreekpunt tijdens het project. De lijnen zijn kort en vragen of eventuele aanpassingen worden heel snel opgepakt. Het is een partner waar je altijd van op aan kunt. In elke bouw is er wel wat en de kunst is hier adequaat mee om te gaan.

John, directeur EUROLACKE

“Onze wens was om meer met de uiteindelijke opdrachtgever te gaan samenwerken. Daarnaast was EUROLACKE toe aan een nieuwe beleving die de doelgroep doet inspireren. De keuze om dit met Plan Effect op te pakken, was direct gemaakt: uitstraling, uniek aanbod, de technische specificaties, maar zeker ook de organisatie die achter Plan Effect zit. Snel, flexibel en veel mogelijkheden. Na een bezoek aan het kantoor van Plan Effect was het duidelijk: die uitstraling willen wij ook!”

Project | Eurolacke | Plan Effect