Afspraak maken
GKB International | Groningen
GKB International | Groningen
GKB International | Groningen

About

Het kantoor van Goedkopekoffiebekers.nl (GKB) & TakeAware – Friendly Disposables van maar liefst 700m2 is voorzien van hoogwaardig maatwerk interieurbouw, meerdere informele lounges, een kantoortuin met eigen pantry, drie directiekantoren, bel-units, twee ruime vergaderkamers en een café voor de beste vrijmibo’s. De ruimtes worden gescheiden door akoestische glaswanden. Zo is er een informele en openlijke werkomgeving gecreëerd terwijl er nog steeds in een muisstille ruimte kan worden gewerkt.

 

De Serenity glaswand heeft een zeer hoge geluidsisolatie en is het neusje van de zalm wat betreft akoestiek. SKYE heeft een hoogwaardig architectonisch design dankzij het fraaie aluminium kader. Deze glaswanden zijn de meest hoogwaardige en exclusieve wandsystemen in de collectie van Plan Effect!

Tevens is er in dit project een veelzijdig lichtplan verwerkt, van functioneel licht in de kantoren tot sfeerlicht in de lounges. Om de ruimtes extra sfeer en cachet te geven is er gekozen voor akoestische houten panelen op de wanden en enkele plafonds.

Miquel, directeur Duin Interior

Creëer het meest gave kantoor van Groningen en omstreken waar iedereen met plezier werkt in een motiverende werksfeer; dat was de vraag van onze opdrachtgever voor dit gerealiseerde kantoorproject in hartje Groningen.

 

Project | GKB | Plan Effect