Afspraak maken
Universal Music | Hilversum
Universal Music | Hilversum
Universal Music | Hilversum
Universal Music | Hilversum

About

In een snel veranderende wereld waarin menselijk contact een nieuwe waardering krijgt, is het de rol van de architect om die verbondenheid gestalte te geven. Het motto van Casper Schwarz Architects is: ‘We ontwerpen interieurs vanuit het menselijk perspectief’. Vanuit die visie verbindt het architectenbureau mensen en hun talenten met comfort en identiteit. Maar bovenal zijn de ontwerpen een uitnodiging tot verkenning en het aangaan van relaties.

Niet de signatuur van de architect is het uitgangspunt, maar de beleving. Het gevoel en de ruimte die de gebruiker ervaart zodra hij de werkomgeving betreedt. Het interieur van Universal Music Group is daar een voorbeeld van. Iedereen die daar werkt is muzikant of minimaal muziekliefhebber. Het zijn mensen die houden van het podium en het creëren van sfeer. Het interieur reflecteert dat.

Het sociale hart van Universal nodigt uit om instrumenten op te pakken en de ruimte te vullen met muziek. De combinatie van graffiti, licht en donker en een podium maken daarnaast direct duidelijk dat de omgeving meer is dan een kantoor. Het inspireert en Casper Schwarz creëerde een gevoel van thuiskomen. Zelfs op plekken waar zakelijke lichte tinten de overhand hebben. Door de transparantie voelt iedereen de connectie, terwijl de architecturale glazen SKYE wanden een duidelijk statement maken en ook voldoende privacy bieden.

Casper, Casper Schwarz Architects

Het SKYE wandsysteem is door Casper Schwarz en Plan Effect speciaal ontworpen om een architectonische toevoeging op de bestaande Plan Effect collectie te bieden. Met glas dat gekaderd is in diepe profielen, waardoor het optische en constructieve kwaliteiten toevoegt aan het interieur. Met SKYE kan bovendien een hoogte van minstens vier meter worden overbrugd.

Het zijn de verrassende wendingen en subtiele manieren waarop materialen zich voegen naar de gebruiker, waarmee Casper Schwarz Architects zich onderscheidt en waardoor er een magnetische energieke aantrekkingskracht van de ontwerpen uitgaat

 

Casper Schwarz | Architect | Plan Effect