YOUR STATEMENT IN DESIGN

Maak kennis met EGO, het meest industriële enkelglas wandsysteem op dit moment! De glaspanelen lopen van de vloer tot aan het plafond. De verticale en horizontale aluminium profielen geven dit wandsysteem een stoere vintage uitstraling, passend bij heel veel stijlen. Het is een ware eyecatcher, straalt kracht uit en geeft uw kantoorruimte een eigen identiteit. Of beter gezegd, een eigen EGO. Het wandsysteem is gemaakt van aluminium, maar heeft een stalen uitstraling. De vlakverdeling is naar eigen wens in te vullen. Elke ruimte een eigen EGO!

CRADLE TO CRADLE

EGO is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd! Daarmee heeft u de garantie van een duurzaam product. Plan Effect produceert volgens de principes van Cradle to Cradle. Elk materiaal moet, volgens deze filosofie, na de levensduur van het product, opnieuw worden toegepast.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Van de enkelglaswand EGO zijn diverse technische specificaties beschikbaar. Klik op de button voor meer informatie of vraag de documentatie per post aan.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Wanddikte: 70 mm
- Panelen: gelaagd glas
- Modulatie: 900 mm
- Profielen: gepoedercoat aluminium
- Geluidsisolatie: Rw 33 tot 41 dB

TECHNISCHE DETAILS

Dit wandsysteem in uw ontwerp opnemen? Download de beschikbare details in PDF. DWG ontvangen? Neem dan contact met ons op.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN
BEKIJK HET NIEUWSTE EGO PROJECT

DOWNLOAD EGO BROCHURE

MAAK EEN AFSPRAAK