Afspraak maken

Be your own creator at
the Creator Lounge

Meet

Bij binnenkomst staan er al creatieve Plan Effect specialisten op je te wachten. Onder het genot van een lekker kopje koffie volgt de kennismaking en vervolgens starten we met een rondleiding. Onze locatie is een kantoor en showroom in één. Alle kantoorconcepten, wanden en deuren hebben hier een functionele plaats gekregen. Op deze manier maak je kennis met alle producten die Plan Effect in huis heeft. Handig voor de brainstorm die na de rondleiding volgt, zodat je onze producten al in het écht hebt gezien.

Brainstorm

In onze nieuwe Creator Lounge komen ideeën tot leven. Hier worden kantoorconcepten op maat uitgedacht, zoals jij ze voor ogen hebt. Samen met onze specialisten ga je aan tafel om te sparren. Daarbij is alles mogelijk! Met veel creativiteit en in alle rust bespreken en maken we het ontwerp en visualiseren we jouw kantoorindeling in een grove schets. Naast het design wordt er ook rekening gehouden met de akoestiek, stijl, duurzaamheid, brandwerendheid, imago, identiteit, etcetera. Kortom: aan alles wordt gedacht! Plan Effect heeft een eigen R&D afdeling, waardoor alle ideeën direct omgezet kunnen worden in werkelijkheid. Niets is te gek!

Creator Lounge | Plan Effect

Present

AAN DE SLAG

Bij Plan Effect worden onze vakkundige medewerkers op alle afdelingen graag uitgedaagd. Ze gaan hard aan de slag om van jouw idee een realistisch ontwerp te maken. In REVIT worden jouw ideeën op maat gemaakt. Hierdoor krijg je een realistisch 3D beeld van de ruimte en het ontwerp. Als we goed naar elkaar hebben geluisterd, dan is dit het totaalplaatje wat je tijdens de brainstorm voor ogen had …

Create

Is de tekening naar wens en zie jij deze ruimte al voor je op kantoor? Dan gaan we het idee in eigen huis produceren. Indien nodig kunnen we ook alles testen op bijvoorbeeld geluidswerendheid en duurzaamheid. Ook hierin zijn er weer eindeloos veel mogelijkheden.

Maak vandaag nog een afspraak en kom langs in onze Creator Lounge!

Maak een afspraak