Afspraak maken

Working @ Plan Effect

EVEN VOORSTELLEN

Samen werken we al ruim 30 jaar elke dag keihard om de specialist op het gebied van hoogwaardige systeemwanden te zijn én te blijven. We realiseren de meest inspirerende kantoren waar de sfeer, beleving en verbinding voelbaar is: van mens tot mens in een ruimte die samenbrengt: designed to connect.
Ons eigen kantoor is tevens onze showroom. Samen met de productieomgeving bevindt zich alles op één locatie in Geldermalsen. Hier innoveren we graag en hebben we passie voor perfectie. Bij ons telt elk detail! Om dit te realiseren vormen we een team met de beste specialisten. Deze specialisten bieden wij niet “zomaar alleen een baan”. Onze specialisten zijn collega’s die een belangrijk onderdeel zijn van ons totale PLAN!

Interesse in een leuke baan bij Plan Effect? Check dan onze openstaande vacatures!

Vacatures

WE HEBBEN ALTIJD EEN PLAN!

Het hebben van een PLAN, dat is wat onze collega’s met elkaar verbindt. Onze kernwaarden bepalen de strategieën en doelstellingen van Plan Effect op de lange termijn. Ze vormen een groot onderdeel van ons dagelijks handelen en de besluitvorming. We zijn ervan overtuigd dat deze waarden ons samen uniek en sterk maken.

Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat alle collega’s bij Plan Effect onze cultuur omarmen en onze waarden consistent uitdragen. Onze merkwaarden helpen ons ook keuzes voor de toekomst te maken. Want voor elk besluit, hoe klein ook, kunnen we deze waarden gebruiken om te kijken of het bij ons past.

PLEZIER

We zorgen er samen voor dat het leuk is!

We helpen elkaar bij alles en zijn trots op wie we zijn en wat we doen. Daarnaast zorgen we altijd voor een positieve vibe op de werkvloer. Zo vieren we onze successen en hebben we veel gezellige uitjes en borrels. Daarnaast hebben we ook nog een leuke PV.

LEF

We durven te veranderen!

Vertel gewoon wat je écht vindt. Dat vinden we waardevol. We tonen initiatief en zijn niet bang om een fout te maken. Van fouten leren we en die zijn er om op te lossen. We bepalen zelf wat we doen en hoe we het doen door duidelijke keuzes te maken. We staan stevig in onze schoenen.

AMBITIE

We leren hoe het morgen beter kan!

We streven samen naar hetzelfde doel en focussen op de toekomst. Hierbij leggen we de lat zo hoog mogelijk, waardoor we onszelf blijven ontwikkelen. We vormen een team om samen beter te worden en discussiëren onder het genot van een kopje koffie over onderwerpen waar we ons verbonden mee voelen.

NU

We doen het gewoon!

We zorgen er samen voor dat het leuk is!
We durven te veranderen!
We leren hoe het morgen beter kan!

OPENSTAANDE VACATURES

Plezier, lef en ambitie komen samen op een plek die collega’s verbindt. We staan altijd te springen om nieuwe collega’s te verwelkomen. Bekijk daarom nu ons overzicht van openstaande vacatures. Mocht er op dit moment geen passende vacature op onze website staan, dan is het ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen t.a.v. Inge van der Pijl – working@planeffect.nl. Voeg hieraan ook even je CV en motivatiebrief toe.

Vacatures

FANTASTISCHE BEDRIJFSUITJES

Bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten én complete festivals! Niets is te gek bij ons. Door leuke activiteiten te organiseren met lekker eten, drinken en een goed feest na afloop, leer je je collega’s pas écht kennen!

#CONNECTEDTOPLANEFFECT

Alle collega’s en hoogtepunten van Plan Effect ontdekken? Bekijk en volg dan nu ons Instagram account. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan beleef je alvast een flinke dosis plezier vooraf. Daar houden we van!

SPEELPLEIN

We willen collega’s aan Plan Effect blijven verbinden en zorgen voor de nodige ontspanning. Daarom is er bij ons het SpeelPlein. Hier leef je je uit tijdens een potje tafelvoetbal, tafeltennis, darts en meer! Who’s the winner?

LEREN DOEN WE SAMEN

Een cursus kun je alleen doen, maar hoe leuk en doeltreffend is het als je iets samen met je afdeling onderneemt?! Jaarlijks krijgt elke collega de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Dit brengt ons samen verder.

LEUKE THEMA’S

Een nieuwjaarsborrel, paas-presentje, zomerbarbecue of kerstdiner… bij ons staan er vaak leuke thema’s centraal. Zo deelden we iets leuks uit op Valentijnsdag en vierden we ons jubileum op de ski’s in Brüneck.

INTERNE SPECIALISATIES

Wij geloven in de kracht van multi-inzetbaarheid. Daarom stimuleren wij interne specialisaties, zoals: een heftruck- of REVIT-opleiding, vrachtwagenrijbewijs, VCA en CNC programmeren. Word jij onze nieuwe 3-in-1 collega?