Over Ons

30 Jaar plezier en passie voor systeemwanden.

30 JAAR PASSIE VOOR PERFECTIE

Als familiebedrijf zijn we in dertig jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van hoogwaardige systeemwanden. Waarschijnlijk zit ‘m dat in het feit dat we blijven innoveren en een passie voor perfectie hebben. En dat ziet u terug in onze producten: een hoekje dat subtiel is afgerond, een naad die nauwelijks zichtbaar is en een profiel dat nóg minimalistischer is. Bij ons telt elk detail.

Maar misschien zit het ‘m wel veel meer in onze mentaliteit, want een familiebedrijf dát zijn we gebleven. Dit betekent drie dingen: goed luisteren naar je opdrachtgever, continu afstemmen op wat de markt van je vraagt en leveren wat je belooft. Zo zoeken we de verbinding in alles wat we doen. En dat voelt u wanneer u met ons samenwerkt.

ÉÉN TEAM | READY TO CONNECT

Verbinden is ook elkaar opzoeken om steeds weer het beste resultaat te realiseren. Hoe kan het nog mooier, nog beter en nog meer volgens de stijl die Plan Effect heet?

Bij het design van onze systeemwanden betrekken we graag architecten en ontwerpers die net als wij op zoek zijn naar het ultieme op het gebied van glaswanden. Daarnaast stellen we voor iedere opdracht een team samen waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Dat zorgt voor een optimale afstemming en een snelle doorloop met korte lijnen. Bovendien heeft u één aanspreekpunt: een ervaren medewerker die van samenwerken graag verbinden maakt.

RUIMTE VOOR AMBITIE

Wij doen er alles aan om ambities en uitdagingen nooit uit het oog te verliezen,
dus we blijven ontwikkelen. Zo hechten wij een enorme waarde aan
duurzaamheid, service en onze medewerkers. Ontdek nu alle onderwerpen.

CRADLE TO CRADLE

Cradle to Cradle is meer dan traditionele duurzaamheid. Iets wat Plan Effect ambieert. Met onze certificaten heeft u de garantie van een duurzaam product.

SERVICE

Niet voor niets kiest u voor een Plan Effect product. Wij staan bekend om onze uitstekende serviceverlening en houden ook na oplevering graag contact.

VACATURES

Op zoek naar een nieuwe baan in de systeemwanden branche? Dan is werken bij Plan Effect echt iets voor jou! Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe talenten.

VAN DESIGN TOT PRODUCTIE | INSPIREREN EN MEEBEWEGEN.

Onze inspirerende showroom en hoogwaardige productieomgeving bevinden zich centraal in Nederland.
Met liefde voor design en passie voor ons vak, ontwerpen en produceren we in Geldermalsen al onze systeemwanden op een locatie.
Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen.