Afspraak maken
ALMACON | Bleiswijk
ALMACON | Bleiswijk
ALMACON | Bleiswijk

About

Verbinding in een eigentijdse en moderne werkomgeving

Voor ALMACON Storage Systems uit Bleiswijk ontwierp STUDIOJEROENDEJONG een eigentijdse en moderne werkomgeving waarbij verbinding tussen de verschillende disciplines binnen ALMACON een belangrijk uitgangspunt was.

Het kantoorinterieur heeft een open en dynamische werksfeer en blinkt uit op het gebied van materialisatie en kleuren. Voor de materiaalkeuze heeft architect Jeroen de Jong nauw samengewerkt met DecoLegno. Zo zijn onder andere de vergaderruimtes verfraaid met plaatmateriaal voorzien van een bijzondere structuur.

Om de verschillende kantoorruimtes nog meer identiteit te geven, worden deze van elkaar gescheiden met onze EGO glaswanden. Het rasterpatroon op het glas versterkt de moderne sfeer en dit loopt door op de (kader)deuren. De profielen hebben in dit interieur een gladde afwerking en lopen mooi door tot aan het plafond.

ALMACON Storage Systems is enthousiast over het resultaat: “Functionaliteit en esthetiek zijn perfect in balans. Over elke ruimte is nagedacht, van ontvangst tot experience ruimte. Alle afdelingen zijn weer verbonden. Ons nieuwe bedrijfspand vertelt duidelijk een verhaal: het ALMACON-verhaal.”