Afspraak maken
MCB | Bergharen
MCB | Bergharen
MCB | Bergharen
MCB | Bergharen

About

Het nieuwe kantoor van familiebedrijf Moors Constructie & Machinebouw Bergharen (MCB) is een plaatje geworden. Een stijlvol ontwerp van Croonen Architecten en de dames Marjolein Kap en Mijntje van den Berk (Studio KAP+BERK) dat volledig aansluit bij de wensen van MCB. De bijzondere verlichting van ETK licht en Huisman Etech Experts vormt samen met de transparantie en lichtinval de rode draad in dit kantoor.

De werknemers van MCB voelen zich iedere dag op hun plek in elke ruimte. De werkomgeving is huiselijk, chique en sereen. Er is geen geluidsoverlast tussen de verschillende ruimtes, mede dankzij de toepassing van onze Serenity waarmee een geluidsisolatie tot wel 45dB kan worden bereikt! Deze dubbelglaswand met ranke profielen is erg geliefd in de kantoren van nu. En eerlijk is eerlijk: je zou deze niet alleen vanwege de ultieme geluidsprestatie willen toepassen!

Naast de Serenity glaswand mochten ook onze Glass-Concept glaswanden met bijpassende kaderdeuren bijdragen aan dit mooie resultaat.

Wij wensen het team van MCB een mooie en duurzame toekomst in het nieuwe kantoorpand!