Service

Of u wilt verplaatsen, verbouwen of verhuizen.

LANGE LEVENSDUUR DANKZIJ UITSTEKENDE SERVICE

Wij hebben onze eigen kijk op service. We leveren op tijd en we leveren compleet. We trekken de deur pas achter ons dicht als alles klopt en naar volle tevredenheid is afgerond.
Als de nieuwe ruimtes naadloos aansluiten bij de doelstellingen en de sfeer helemaal klopt.

Al bijna 30 jaar leveren we kwalitatief hoogwaardige wandsystemen met een extra lange levensduur. Niet voor niets kiezen de meeste mensen voor een Plan Effect product. Wij staan namelijk bekend om onze uitstekende serviceverlening en houden ook na oplevering graag contact. Plan Effect is goed bereikbaar, reageert snel en lost eventuele klachten direct op. Ook bieden wij diverse diensten aan na aanschaf van onze wandsystemen, zoals een onderhouds- of schoonmaakcontract. Dan nemen wij uw werk uit handen en bent u verzekerd van een langere levensduur. Daarnaast kan het zijn dat u in de toekomst wilt uitbreiden of wanden wilt vervangen. Gelukkig zijn onze wanden uitstekend te hergebruiken.

VERPLAATSEN

Heeft u behoefte aan een nieuwe kantoorindeling? Onze wanden zijn flexibel en geschikt om te verplaatsen. Ook kunt u de wanden uitbreiden of voorzien van interieurbouw en specials. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en het aanpassen van uw kantoorindeling.

VERBOUWEN

Onze systeemwanden zijn de- en hermontabel. Dit heeft als voordeel dat een wand - met slechts een kleine aanpassing - volledig hergebruikt kan worden. Een grote winst, omdat de systeemwand niet opnieuw geproduceerd hoeft te worden: minder productie en minder afval, maar hetzelfde resultaat!

VERHUIZEN

Verhuisplannen? Wij denken graag mee met een nieuwe kantoorindeling op uw droomlocatie. Wellicht zijn er mogelijkheden om Plan Effect wandsystemen vanuit de bestaande of nieuwe locatie te hergebruiken. Dit zoeken wij uitgebreid voor u uit. Toch een compleet nieuw plaatje? Ook dat kan!

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

Ondanks dat Plan Effect hoogwaardige producten van de beste kwaliteit levert, kan het voorkomen dat een product toch niet naar behoren werkt of beschadigd is. Indien dit het geval is, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon. Hij zal voor u kijken of het binnen de garantie valt en stuurt sowieso zo snel mogelijk een serviceploeg langs, zodat het probleem direct wordt opgelost. Ook bij algemene en overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor.

OPDRACHTGEVERS GEVEN PLAN EFFECT EEN

8,1 voor service

Contactgegevens

Showroom Plan Effect
De Elzenhof 11
4191 PA Geldermalsen

Postbus Plan Effect
Postbus 239
4190 CE  Geldermalsen

+31 – 345-587000
info@planeffect.nl

KvK 11023969
IBAN NL70 RABO 0347 9273 19

Contactformulier