Vacature Product Developer

24-40 uur per week

PLAN EFFECT

Dé specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van hoogwaardige systeemwanden. In 30 jaar tijd hebben we sterke persoonlijke relaties met onze klanten opgebouwd en bieden we de meest flexibele en innovatieve oplossingen. Om dit mogelijk te maken werken we met een team van zeer gedreven en betrokken collega’s aan de realisatie van onze projecten.

 

We hebben ambitieuze plannen om de komende jaren nog verder te groeien en te innoveren. De afdeling R&D speelt hierin een belangrijke rol, met name op het gebied van ontwikkeling van nieuwe concepten en optimalisatie van onze productieprocessen. Om onze ambities waar te kunnen maken zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een gedreven en creatieve: Product Developer voor 24-40 uur per week.

WAT GA JE DOEN?

Als Product Developer bij Plan Effect ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van innovatieve, duurzame designproducten en systemen en het bedenken van nieuwe toepassingen en productverbeteringen. Je optimaliseert de bijhorende productieprocessen en adviseert het management m.b.t. verbetering van de kwaliteit, efficiency en het rendement van deze processen. Je test de technische en commerciële haalbaarheid van nieuwe concepten en zorgt voor de introductie ervan binnen de organisatie, waarbij je draagvlak creëert voor de nieuwe ideeën. Je houdt nauw contact met leveranciers, werkt samen met interne en externe partijen en bedenkt duurzame oplossingen m.b.t. hergebruik of recycling.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur Industrieel Product Ontwerpen.
 • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring, bijv. als productontwikkelaar.
 • Je hebt goede kennis van 3D tekenprogramma’s zoals SolidWorks.
 • Je bent analytisch sterk, communicatief en beschikt over overtuigingskracht.
 • Je hebt passie voor de combinatie techniek en design en bent in staat om met creatieve en verrassende oplossingen te komen.

WAT MAAKT DEZE BAAN ZO LEUK?

 • We zijn al jaren een succesvol familiebedrijf en erg trots op onze mooie producten en projecten. Dit succes willen we de komende jaren verder voortzetten.
 • Je komt terecht in een inspirerende en vernieuwende werkomgeving met fijne collega’s.
 • Je krijgt veel zelfstandigheid in deze functie en werkt nauw samen met andere afdelingen in een informele omgeving met korte lijnen.
 • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden (o.a. 25 vakantie- en 13 ATV dagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en regelingen volgens CAO Metaal & Techniek) zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast investeren we graag in opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben en daarom organiseren we veel leuke activiteiten.

INTERESSE IN DEZE UITDAGENDE BAAN?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge van der Pijl (Manager Operations & HR), via 06-30900065. Wil je ons team komen versterken? Mail dan je motivatiebrief en CV naar inge@planeffect.nl

BEZOEK ONS KANTOOR

SOLLICITEREN

  Motivatiebrief

  Curriculum Vitae (CV)