Blog

Plan Effect en 2020 in een notendop

2020 in een notendop

Aan het begin van het jaar 2020 had niemand kunnen denken dat we terecht zouden komen in een pandemie. Het COVID-19 virus heeft er voor gezorgd dat we te maken hebben gekregen met een anderhalve meter economie en dat we regels volgens het RIVM moeten opvolgen. Plan Effect is anders gaan kijken naar de manier van werken en is innovatief omgegaan met deze veranderingen.

THUISWERKEN
Vanaf maart zijn de medewerkers die thuis kunnen werken naar huis gegaan. Vanuit huis kunnen we onder andere door middel van videobellen goed contact houden met onze collega’s, klanten en leveranciers.
De ene medewerker heeft een mooie kantoorruimte thuis ingericht en de ander zit aan de eettafel in de woonkamer te werken. Dit was wel even wennen en schakelen voor ons allemaal, maar inmiddels zijn we er aan gewend.

Uiteraard zijn er nog medewerkers op kantoor aanwezig. Zij kunnen genoeg afstand bewaren tot elkaar en hebben aparte werkplekken. Ook voor de medewerkers in de fabriek was het even schakelen. maar al snel wisten zei ook hun werkzaamheden volgens de nieuwe richtlijnen uit te voeren. Doordat er genoeg ruimte in de fabriek is, heeft iedereen zijn eigen werkruimte in de glasstraat, het magazijn, en aan de zaagmachine.

WHAT WAS NEW IN 2020!

– Passend bij de trend van het jaar “de industriële look” is de Taatsdeur op de markt gekomen. U beleeft met deze deur het ultieme thuisgevoel op kantoor. Tevens hebben we hier een nieuw merk aan gekoppeld: TWIN DOORS.

– De anderhalve meter-samenleving biedt kansen om uw huidige kantoorconcept eens goed tegen het licht te houden. Plan Effect is uw partner voor het realiseren van het kantoor van de toekomst.

– Ook voor optimale hygiëne kunt u bij Plan Effect terecht. Of u nu in de kantorenbranche, horeca of retail werkzaam bent, de SANITEASY
desinfectiezuil zorgt voor een goed binnenkomer.

TWIN DOORS, Een nieuw brand van Plan Effect! Voor op kantoor of thuis u kunt uw eigen taatsdeur ontwerpen.

– De V-Line gesloten wand is Cradle to Cradle gecertificeerd!

PROJECTEN

Onze projecten zijn allemaal even uniek en hebben elk hun eigen uitstraling. Onderstaand een kleine terugblik van drie uitgelichte projecten.

Bij de Bijenkorf in Amsterdam staan enkelglaswanden die zijn voorzien van geïntegreerd interieurwerk van hout.

Het kantoor van ASICS is één van de meest duurzame kantoren van Nederland. De duurzame glaswanden van Plan Effect voldoen uitstekend voor dit project.

Creativiteit ten top bij Fier in Veenendaal! Sportiviteit is de leidende factor in dit bijzondere ontwerp.

Fier Bemiddeling - Veenendaal | Plan Effect

Voor nu wenst team Plan Effect u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!

Plaats een reactie