Anderhalve meter kantoorinrichting

Veilig terug naar kantoor voor nu en later

EEN VEILIGE EN EFFECTIEVE WERKOMGEVING

Een social distance maatstaf van anderhalve meter, we kunnen er niet meer omheen. In de huidige anderhalve-meter-economie is het van belang dat we
nadenken over de toekomst, over het nieuwe normaal op kantoor. We willen een veilige werkomgeving waar medewerkers zich thuis voelen.
Dat is de meest ideale situatie wanneer thuiswerken wordt gecombineerd met werken op kantoor. Daarom is het goed om een zo veilig mogelijke basis
te creëren met inspirerende werkplekken. Op deze manier is voor alle medewerkers een goede terugkeer naar kantoor mogelijk.
We gaan uw kantoor voorzien van een aangepaste werkomgeving met effectieve werkplekken.

VERGADEREN OP AFSTAND

Door een geïntegreerde oplossing met een LCD scherm, heeft u de mogelijkheid om via beeldbellen met elkaar te communiceren op afstand. Dankzij een digitaal reserveringssysteem kunnen de meetingruimtes gereserveerd worden.

SKYEBOX

De Skyebox past naadloos binnen de hedendaagse kantoorconcepten waarin multifunctionele ruimtes steeds meer worden toegepast. Ideaal wanneer u thuiswerken combineert met een inspirerende werkomgeving op kantoor.

GRATIS 1,5 METER ADVIES?

Op zoek naar de juiste indeling voor het kantoor van de toekomst? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

ANDERHALVE METER INSPIRATIE

Ontdekken hoe uw kantoor voorzien kan worden van de anderhalve meter richtlijnen? Maak met onze Pins een eigen anderhalve meter kantoor moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot de juiste kantoorinrichting te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie hoe we uw kantoor kunnen aanpassen voor de toekomst.