Blog

Black Friday = Black Walls Day!

Black Friday = Black Walls Day!

Ook bij Plan Effect kleurt vandaag alles zwart! Black Friday is upcoming in Europa en Plan Effect doet hier natuurlijk vrolijk aan mee! Hoe? Door nog eens te benadrukken dat black dé interieurtrend van 2020 is!

Tegenwoordig worden kantoorruimtes steeds stijlvoller ingericht. Er wordt nagedacht over een functionele werkomgeving. De beleving in de werkruimtes benaderen vaker het huiselijke gevoel, waardoor medewerkers zich prettiger voelen en beter kunnen presteren.

Kleuren in het interieur beïnvloeden de werkprestaties en het humor van de mens. De kleur zwart is al enige jaren bekend in onze huiskamers, maar zeker ook op kantoor. Zwarte kantoorwanden zijn een ware trend! Daarnaast zijn ook jaloezieën en accessoires zijn niet weg te denken op kantoor. De ruimte krijgt door de zwarte kleur een stoere en robuuste uitstraling.

Wat is de oorsprong van Black Friday?

De Amerikaanse Black Friday is upcoming in Europa. Black Friday is de dag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen vrij zijn. Sinds 1952 is deze dag de start voor de verkoop van de kerstinkopen! In ons land zien we ook steeds vaker dat winkeliers hun artikelen tegen leuke kortingen weg doen. Zo raken een hoop winkeliers de artikelen nog voor de feestdagen kwijt.

BLACK PROFILES

Of u nu een ultramodern, industrieel of tijdloos interieur wenst, met zwarte profielen zit u altijd goed! Profielen kunnen uiteraard in alle kleuren gecoat worden, maar ook dit jaar is zwart de koploper bij Plan Effect. Een groot deel van onze projecten zijn ingericht met de zwarte coating. Bent u een nieuwe kantoorinrichting aan het creëren en twijfelt u over de kleur zwart? Op de foto’s ziet u allerlei impressies van kantoren met zwarte wandsystemen.

Plaats een reactie