Blog

Creatieve werkomgeving voor A Brand New Day

Creatieve werkomgeving voor A Brand New Day

A Brand New Day richt zich op de marketing en verkoop van nationale en internationale top drankmerken, zoals Aperol, Trojka en Jack Daniel’s. Hoe kan dit beter tot zijn recht komen dan in een uitdagende en creatieve kantoorruimte?

In de werkomgeving van A Brand New Day is alles ingericht om het beste uit de medewerkers te halen. Het stimuleert het creatieve proces van de medewerkers door het kleurrijke en uitdagende ontwerp. Om geconcentreerd te kunnen werken of een meeting te houden, zijn er verschillende spreekruimtes gecreëerd. De spreekruimtes hebben ieder hun eigen kleur, stijl en afwerking gekregen. Bovendien zijn alle ruimtes voorzien van een reserveringssysteem, zodat iedereen eenvoudig een eigen kantoor of vergaderruimte kan boeken.

Voor de glazen PE-25 Glass-Concept wand van de grote vergaderruimte zijn lamellen geplaatst wat voor meer privacy en sfeer zorgt. Aan ontspanning is ook gedacht: medewerkers kunnen gebruik maken van een voetbaltafel, race simulator of tafeltennistafel. Ook kan een hapje of drankje genuttigd worden in het eigen café/restaurant.

Deze werkomgeving heeft de perfecte balans voor de beste werkprestaties met op zijn tijd een stukje ontspanning!

Opdrachtgever: van Dijk Afbouwprojecten
Fotografie: van Dijk Afbouwprojecten

Plaats een reactie