Blog

Creëer een boost aan creatieve energie voor uw medewerkers!

Creëer een boost aan creatieve energie voor uw medewerkers!

Een kantoor inrichten met een thuisgevoel geeft een gevoel van rust en ontspanning. Maar durf ook eens out of the box te denken en de kantoorruimte aan te vullen met creativiteit. Het creatieve brein van de medewerker krijgt een extra boost waardoor het prettiger werken is en er beter gepresteerd wordt. Wij lichten een aantal projecten voor u uit!

Een ruimte heeft invloed op gevoel, productiviteit en prestatie. Maar hoe realiseren we een creatieve kantoorinrichting waar medewerkers zich prettig en gelukkig bij voelen? Het is belangrijk dat de creatieve kantoorruimte in balans is qua kleuren, vormen en materialen. Ieder mens wordt beïnvloed door zijn of haar omgeving. Daarom zijn passende wandsystemen en kleuren van belang, waarmee we grote ruimtes, zoals een gezellige bar, unieke loungeplek of een ouderwetse koffiecorner kunnen creëren. De creativiteit is dan door het hele kantoor voelbaar.

 

CREATIEVE KLEUREN:

Blauw geeft medewerkers rust en rood zorgt voor analytisch denkvermogen. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat onze hersenen van de kleur groen, oranje en geel juist een creatieve boost krijgen. Medewerkers krijgen hier energie van!

Glijbanen, caravans, blokhutten en zelfs boten hebben wij al voorbij zien komen, niets is te gek. Met uw huisstijl kunt u vaak ook al leuke creatieve ideeën bedenken.

TUI, BLOKKER EN XEBIA ZIJN FANTASTISCHE VOORBEELDEN VAN EEN CREATIEVE KANTOORINRICHTING.

Bij TUI in Rijswijk zijn de kantoren voorzien van glaswanden, geheel passend bij de open werkomgeving. Het reisthema is door middel van visuals extra benadrukt.

En bij Blokker Holding in Amsterdam was de wens om een fijne werkomgeving te creëren, die samenwerking stimuleert. Daarbij wilde Blokker heel graag een duidelijke knipoog maken naar speelgoed en een warm en kleurrijk kantoor met karakter.

Het moderne softwarebedrijf Xebia Nederland heeft één van de meest geweldige kantoren van Nederland ontwikkeld. Transparante glaswanden, industriële open plafonds, graffiti muren en bijpassende kunst. Een magisch kantoor met eigenzinnig karakter, waardoor creatief denken in het brein van de medewerker extra wordt gestimuleerd.

PINTEREST

Wilt u zelf ontdekken hoe uw kantoor een creatieve uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een eigen creatief moodboard op Pinterest. Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen.

Heeft u hulp nodig voor uw creatieve kantoor? Wij denken graag met u mee, bel ons gerust voor de mogelijkheden!

Plaats een reactie