Blog

Het is Cyber Monday de maandag na Black Friday!

Cyber Monday: de maandag na Black Friday!

Maandag 2 december het is Cyber Monday! De dag waarop de meest bekende webshops hoge kortingen weg geven in aanloop op de feestdagen (Sinterklaas en Kerst). Cyber Monday wordt ook in Nederland steeds populairder. Een aantal bekende winkels die meedoen hebben wij mogen inrichten! Leest u verder en kijk wat een fantastische projecten dit zijn geworden.

In 2005 is voor het eerst Cyber Monday gehouden als tegenhanger van Black Friday. Black Friday begon met hoge kortingen in de winkel. Op deze dag gingen mensen in grote getalen naar de winkels. Dit zorgde geregeld voor knokpartijen in de winkels.  Mensen trekken bij elkaar de producten uit de handen om de nieuwste games, speelgoed en tv’s in handen te krijgen. Webshops zagen hun kans en begonnen als tegenhanger Cyber Monday.  Op deze dag kunt u bij de meest bekende webshops hoge online kortingen krijgen. Zo hoeft u niet lang in de rij te staan of bang te zijn dat artikelen uitverkocht zijn. Er zijn web shops en winkels die meedoen met Black Friday en dan met Cyber Monday nog net even een paar procent extra korting geven.

In Nederland doen er elk jaar meer web shops mee. In 2015 waren dit nog enkele, maar in 2019 wordt er verwacht dat er ruim 200 webwinkels meedoen. Bekende winkels zoals de Bijenkorf, Holland & Barret en Blokker doen mee en hebben wij mogen inrichten.

Gaat u ook bij één van de vele webshops extra korting online shoppen?

Plaats een reactie