Blog

De drie belangrijkste specials op kantoor!

De drie belangrijkste specials op kantoor!

Op kantoor zijn deze drie specials een must voor uw medewerkers en bezoekers. Funcionele vergaderruimte(s), de juiste akoestiek en hygiëne staan met stip op nummer één! Het verhoogt de productiviteit en het werkplezier van uw mensen.

1. Hygiëne – SANITEASY
Met een handdesinfectie zuil bij uw entree heeft u meteen de juiste indruk te pakken. Medewerkers en bezoekers kunnen voordat ze het pand betreden eerst hun handen goed ontsmetten. Middels een automatische sensor is het mogelijk uw handen te desinfecteren zonder een hendel of een knop aan te raken. De SANITEASY is minimalistisch vormgegeven, daardoor is deze zuil een ware aanvulling voor uw kantoorinterieur of entree.

2. Vergaderruimte – SKYEBOX
Doordat mensen vanuit kantoor of huis veelal contact hebben met elkaar is een goede vergaderruimte een pré. Communiceren gebeurt veel middels Teams of Skype. Door een LCD scherm in de ruimte te plaatsen kunnen deze meetings zonder problemen voortgezet worden.
Een vergaderruimte zoals bijvoorbeeld de SKYEBOX kunt u in elke willekeurige ruimte plaatsen. Dit kan midden in een ruimte met open werkplekken of een kantoortuin zijn. Heeft u meer ruimte? Dan kunt u de SKYEBOX uitbreiden door er meerdere kleinere werkplekken aan vast te maken, bijvoorbeeld met een welbekende trein-zit die te zien is op onderstaande foto.

3. Akoestiek – Soundpanel
Voor de juiste akoestiek zijn er diverse oplossingen mogelijk. Maar kent u ons Soundpanel al? Het Soundpanel werkt geluidsabsorberend, is slim, elegant en bestaat uit een unieke combinatie tussen stof en een aluminium frame. De mooiste stoffen van Gabriel en Kvadrat kunnen naadloos geïntegreerd worden in het wandsysteem PE-25 Glass-Concept. U kunt ook voor visuals kiezen. De overgang naar het glas wordt gemaakt door middel van een unieke blinde bevestiging.

Wilt u ook dat uw medewerkers en klanten zich goed voelen binnen uw organisatie? Zorg dan voor deze drie belangrijke specials welke in iedere ruimte gemakkelijk toepasbaar zijn!

Wilt u meer weten over één van de specials? Bel ons gerust voor een afspraak en wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Plaats een reactie