Blog

De perfecte vergaderruimte realiseert u met een Serenity glaswand of SkyeBox!

De perfecte vergaderruimte realiseert u met een Serenity glaswand of SkyeBox!

Binnen iedere organisatie zou een perfecte vergaderruimte moeten zijn. Een vergaderruimte waar u ongestoord met uw klanten of medewerkers kunt brainstormen. Het is bij uitstek dé ruimte om tot de meest creatieve ideeën te komen. Een vergaderruimte is voor iedere ruimte mogelijk.

In ieder pand past wel een passende vergaderoplossing. Voor een vergaderruimte geldt een minimale afmeting van 2m2 per persoon. Kleinere ruimtes zijn dan ook uitermate geschikt om in kleine gezelschappen tot 4 personen te vergaderen of te overleggen.
Het is van groot belang dat creatief en helder denken tijdens een overleg voorop staat. Daarom is het belangrijk dat de vergaderruimte waarin u zich bevindt niet te standaard is, maar genoeg inspiratie en creativiteit uitstraalt.

Naast de omvang en uitstraling zoekt u naar een centrale locatie in het pand en heeft u wellicht de behoefte aan speciale voorzieningen. Denkt u hierbij aan het plaatsen van een tv-scherm om videoconferencing te ondersteunen. U kunt dan gemakkelijk met uw klanten of medewerkers communiceren. Er kan ook een reserveringsysteem gekoppeld worden aan de ruimte middels een app. Ideaal om uw meeting of vergadering in de vergaderruimte te reserveren.
In de praktijk blijkt echter wel dat er niets gaat boven een live ontmoeting. Zo komt het creatieve proces tenslotte tot het beste eindresultaat!

Serenity en SkyeBox, dé glaswanden voor een perfecte vergaderruimte.
Door een vergaderruimte met glazen wanden te creëren krijgt de ruimte een ruimtelijk en licht effect wat positief op het menselijk brein werkt.
De dubbelglaswand Serenity is bij uitstek geschikt om de perfecte vergaderruimte te realiseren. Deze dubbelglaswand heeft een zeer hoge geluidsisolatie. De profielen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor er een minimale geluidsoverdracht is.

Het SKYE wandsysteem heeft een diepliggend profiel dat karakter en architectonische expressie toevoegt aan ruimtes, scheidingswanden en multifunctionele units. De SkyeBox past naadloos binnen de hedendaagse kantoorconcepten waarin multifunctionele ruimtes steeds meer worden toegepast.

In een ruimte waar rust en comfort is komt u tot de mooiste en meest creatieve ideeën.
Wilt u ook een perfecte vergaderruimte? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord.

Plaats een reactie