Blog

De SKYE op de skyline

De SKYE op de skyline

Een stadssilhouet met hoge gebouwen, wolkenkrabbers en andere opmerkelijke gebouwen vormen samen de skyline van een stad. Hoe mooi is het als uw kantoor aan de skyline wordt voorzien van ons allernieuwste wandsysteem SKYE? De elegantie en allure zal er vanaf spatten!

Nederland heeft meerdere indrukwekkende skylines. We nemen een kijkje in de Randstad. Dankzij de panoramische views van de enkelglaswand SKYE, heeft u een prachtig uitzicht over de skyline vanuit uw kantoor.

ROTTERDAM
Rijdend over de van Brienenoordbrug heeft u werkelijk een fantastisch uitzicht op de skyline van Rotterdam. In de Tweede Wereldoorlog zijn veel gebouwen verwoest. Daardoor was en is er veel ruimte voor nieuwbouw in deze stad. De Maastoren is een kantoorgebouw in de wijk Kop van Zuid, deze wolkenkrabber is met 165 meter het hoogste gebouw van Nederland. Rotterdam biedt nog een skyline. Dit is de Wilhelminakade aan de Erasmusbrug. Plan Effect heeft op deze locatie diverse kantoren ingericht. In onder andere Media Markt, Nidera en KPN vindt u onze wanden.

AMSTERDAM
In Amsterdam vindt u de de Rembrandt Tower. Dit is momenteel de hoogste wolkenkrabber van Amsterdam. De Toren is vernoemd naar de schilder Rembrandt van Rijn. Meerdere gebouwen heeft Amsterdam vernoemd naar bekende schilders.

De Zuidas van Amsterdam telt hoge kantoorgebouwen aan het Gustav Mahlerplein. Op een mooie locatie aan het water kunt u een kantoorplekje bemachtigen. De SKYE wand past hier perfect in het plaatje. In het prominente kantoorgebouw Infinity, voorheen ING House, schitteren de SKYE wanden al op drie prachtige verdiepingen.

UTRECHT
De trost van Utrecht is natuurlijk de Domtoren. Dit is tevens het hoogste kerkgebouw van Nederland. Het grootste bakstenen gebouw van Nederland bevindt zich ook in Utrecht, dit is de Inktpot. Dit rijksmonument staat aan het Moreelsepark in Utrecht.

DEN HAAG
Als u via de A12 naar Den Haag rijdt, dan komt u onder de meest mooie gebouwen van Den Haag door. De Haagsche Zwaan, Gispen en Spaces zijn stuk voor stuk gebouwen die opvallen. Vanuit de hoogste verdiepingen in deze kantoorpanden kijkt u zo over deze stad uit. De SKYE zou in dit plaatje niet misstaan. Onder andere Q8 en Croon Advocaten heeft Plan Effect al ingericht.

Naast Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag heeft iedere stad zijn eigen gebouwen, benamingen en bouwstijlen. Samen zorgt dit voor een uniek plaatje. Waar uw kantoor ook gesitueerd is, u kunt uw eigen panoramische views creëren met de SKYE wand. Dit is design op het allerhoogste niveau!

Plaats een reactie