Desinfectiezuil

Veilig handen desinfecteren.

TOUCHFREE HANDEN DESINFECTEREN

Een desinfectiezuil op locatie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel uw handen desinfecteren waar u maar wilt. Middels een automatische dispenser worden hygiëne maatregelen beter nageleefd. SANITEASY is de bekende desinfectie zuil van Plan Effect. Door zijn uiterlijk oogt de desinfectiezuil stijlvol en past hij in elk willekeurige interieur.
Door de sensor voor touchfree bediening heeft de desinfectiepaal een modern design en zorgt deze voor perfecte nevel.
Uw automatische desinfectiepaal personaliseren? Naar wens voorzien wij de desinfectiezuil van uw huisstijl, logo of een persoonlijk design.

SANITEASY

Met SANITEASY heeft u een stijlvolle desinfectiezuil binnen handbereik. De zuil is minimalistisch vormgegeven en straalt van elegantie. Het beschermt uw medewerkers, klanten en bezoekers tegen besmetting en verspreiding.

DESINFECTIEZUIL

De SANITEASY is een stijlvolle desinfectiezuil voor elke branche: logistiek, horeca, kantoor, productie, detailhandel, overheid, amusement, sport, opleiding, bouw, gezondheidszorg en geüniformeerde diensten.

GRATIS INTERIEURADVIES?

Op zoek naar de juiste plaats voor uw desinfectiezuil? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

DESINFECTIEZUIL INSPIRATIE

 Ontdekken hoe de desinfectie zuil bij uw interieur past? Maak met onze Pins een eigen moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw ruimte samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot de desinfectiezuil te komen die bij uw wensen past.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er zijn met desinfectiezuilen.