Blog

Dit zijn dé voorjaarstrends op kantoor

Dit zijn dé voorjaarstrends op kantoor

De lente staat voor de deur! Het is al licht wanneer iedereen ontwaakt, de vogels fluiten en het zonnetje komt langzaam door. Het voorjaarsgevoel wilt u het liefst zo lang mogelijk vasthouden ook wanneer er hard gewerkt wordt. Deze trends zorgen ervoor dat u het voorjaar naar kantoor kan brengen.

Dit zijn dé trends die het voorjaar van 2019 gaan vertegenwoordigen:

Voorjaarstrend 1: Een leren bank, velours stoffen en tafels van messing en zwart staal

Deze materialen mogen echt niet ontbreken in het voorjaarsinterieur. Leer wordt gebruikt bij grote banken en stoelen, zoals een relax fauteuil of een modulaire bank.

Veloursstof wordt ook steeds populairder en wordt vaak gebruikt bij banken met een groot zit oppervlak. Deze banken zijn dit jaar ontworpen met veloursstof in pastelkleuren.

Messing en zwart staal komt steeds vaker terug bij tafels. Deze tafels passen dankzij de messing of zwarte stalen poten in ieder interieur en kunnen gediend worden als bureau, bijzettafel of als eettafel.

Voorjaarstrend 2: Dé kleuren van dit moment: Okergeel, Spiced Honey en pastelkleuren

De kleuren die dit voorjaar niet mogen ontbreken zijn Okergeel, Spiced Honey, Pastel blauw, groen, geel en roze. Deze kleuren komen in diverse materialen terug waardoor het interieur een moderne en Urban Lifestyle krijgt.

Voorjaarstrend 3: voorjaarsgevoel dankzij een Botanische (binnen)tuin

De lente naar binnen brengen kan dankzij diverse planten. Planten creëren niet alleen het voorjaarsgevoel maar zorgen ook voor rust en ontspanning. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet op kantoor? Neem is een kijkje bij het door Plan Effect ingerichte project: Goede doelen Lotterijen. 

Voorjaarstrend 4: Een duurzaam voorjaarsgevoel

We kunnen er niet meer omheen. Bijna overal wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en producten. Deze producten dragen een steentje bij aan de natuur. Om ook bij te dragen aan een schone natuur kan er gebruik worden gemaakt van duurzame kantoor producten. Plan Effect werkt met duurzame materialen. De wandsystemen zijn Cradle to Cradle gecertificeerd.

Voorjaarstrend 5: Glazen verbondenheid

Glas in een ruime is onmisbaar in de voorjaarstrend van 2019. Vooral op kantoor zijn glazen wanden de must have van dit moment. Niet alleen glazen wanden komen terug op kantoor maar ook ruiten in allerlei vormen en maten, vazen en zelfs glazen bureaus worden zichtbaar in het interieur. Glas zorgt ervoor dat er in alle rust gewerkt kan worden maar dat er toch nog verbondenheid blijft met andere ruimtes.

Benieuwd naar wat Plan Effect u te bieden heeft op het gebied van Cradle to Cradle systeemwanden en kantoorinrichting? Neem gerust contact op voor een advies.

Plaats een reactie