Blog

Gesloten wand op zijn retour! Maak kennis met de strakke V-line.

Gesloten wand op zijn retour! Maak kennis met de strakke V-line.

Al heel wat jaren bij Plan Effect in de collectie, de V-Line gesloten wand. Een strakke duurzame wand met unieke eigenschappen. Is privacy een belangrijk punt binnen uw organisatie of wilt u uitsluitend duurzame producten gebruiken? Kies dan voor deze stijlvolle gesloten wand!

De gesloten wand is weer helemaal op zijn retour. Er wordt veel gebruik gemaakt van metal stud wanden en gladde strakke wandafwerkingen. Gesloten wanden zijn tijdloos en passen zich aan in iedere kantoorinrichting. In combinatie met glaswanden creëert u de mooiste werkplekken.

Ten opzichte van de metal stud wand en andere strakke wandafwerkingen blinkt de V-Line wand uit, doordat deze gesloten wand het Cradle to Cradle Bronze certificaat draagt! Het is een duurzaam verantwoorde wand, omdat alle gebruikte materialen na hun eerste levensfase weer worden ingezet in een ander product.

De panelen kunnen in elke gewenste afwerking en kleur uitgevoerd worden. Dankzij de uitstekende geluidsisolering en het gesloten karakter wordt de privacy tot in detail gegarandeerd en deelt u eenvoudig kantoren op in verschillende ruimtes.

Unieke eigenschappen
Wanddikte: 100 mm
Panelen: gemelamineerd spaanplaat
Modulatie: maximaal 1200
Profielen: gepoedercoat aluminium
Geluidsisolatie: Rw 45 tot 51 dB

Steel-Line
Naast de V-Line wand heeft Plan Effect ook al enige tijd de Steel-Line in de collectie. Deze wand stelt zeer hoge eisen aan geluidsisolatie en afwerking. De wand bestaat uit stalen panelen die naadloos tegen elkaar worden gefixeerd.

De strakke aluminium profielen maken de Steel-Line zeer modern en stijlvol. De staal panelen zijn blind bevestigd en tevens magnetisch. De Steel-Line is gemakkelijk te combineren met alle wandsystemen en draagt het Cradle to Cradle Bronze certificaat.

Wilt u uw kantoor, bedrijfsruimte of school ook voorzien van duurzaam verantwoorde gesloten wanden? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij geven graag een passend advies!

Plaats een reactie