Blog

Heeft u de juiste akoestiek op kantoor?
Heeft u de juiste akoestiek op kantoor? | Plan Effect

Heeft u de juiste akoestiek op kantoor?

Een goede akoestiek is van groot belang voor het creëren van een comfortabele werkomgeving. Door het gebruik van dubbelglaswanden en geïntegreerde akoestische oplossingen, creëert u een zeer hoge geluidsisolatie.

Een goede akoestiek zorgt voor een betere concentratie en een verhoogde productiviteit voor medewerkers. Dubbelglaswanden zijn erg geschikt voor callcenters, stilteruimtes, vergaderruimtes en kantoren voor bijvoorbeeld personeelszaken. Daarnaast zijn deze oplossingen erg milieuvriendelijk en dragen deze wandoplossingen het Cradle to Cradle Silver certificaat.

Plan Effect heeft op diverse projecten in het land glaswanden geplaatst met een uitstekend geluidsniveau. Deze projecten zijn allen voorzien van de dubbel glaswand Serenity of Monobloc.

Netflix te Amsterdam
Aalberts Bouw te Loosdrecht
ITDS te Amsterdam
NTI te Leiden

De Serenity dubbelglaswand heeft een zeer hoge geluidsisolatie en heeft een prachtig design. Er is een minimale geluidsoverdracht door naadloos op elkaar aansluitende profielen. Met Serenity realiseert u een zeer comfortabele en serene ruimte waarin u in alle rust ontspannen kunt werken.

Al jarenlang een topper binnen onze collectie is de Monobloc dubbelglaswand. Dit systeem biedt veel ontwerp vrijheid en is toepasbaar in elke hedendaagse interieurstijl.

Nieuwsgierig geworden naar de geluidsisolerende eigenschappen? Plan Effect denkt graag met u mee voor een goede akoestische oplossing!

Plaats een reactie