Blog

Het gebouw als basis voor een industrieel kantoor.

Het gebouw als basis voor een industrieel kantoor.

In de woninginrichting is de industriële look al een aantal jaren helemaal hot. Een woning met robuuste items, stalen deuren, een stoer interieur en ruwe materialen geeft een karakteristiek en ruimtelijk gevoel. Dit gevoel kan ook overgebracht worden in kantoren. Door het toepassen van zwarte enkelglaswanden met meerdere stijlen wordt de juiste industriële uitstraling gecreëerd!

Gebouwen die vroeger gebruikt werden als werkplaats of fabriek, lenen zich nu uitstekend voor een kantoor met een industriële uitstraling. Deze gebouwen beschikken vaak al over betonnen vloeren, ruw afgewerkte (bakstenen) muren en metalen leidingen. Dit vormt een ideale basis.

Een typisch voorbeeld hiervan is de voormalige energiecentrale van Philips op Strijp T te Eindhoven. Tegenwoordig is dit het Innovation Powerhouse, een oude werkplaats/fabriek, welke is omgebouwd tot een fantastisch mooie werkruimte. De metalen leidingen, betonnen vloeren, open ruimtes en grote raampartijen vindt u hier duidelijk terug. Door het toepassen van de PE-25 Glass-Concept systeemwand met zwarte profielen krijgt het geheel een echte industriële look.

Maar wat als u een prachtig nieuwbouw pand betrekt waar deze elementen niet aanwezig zijn? Een nieuwbouw pand is vaak een lichte ruimte met veel grote raampartijen. Deze basis is juist een uitstekend begin voor een industriële uitstraling van uw kantoor. De lichte ruimte met de grote raampartijen geeft een mooi contrast samen met het stoere interieur, robuuste items en ruwe materialen.

In de grote open ruimtes kunt u verschillende kantoor- en vergaderruimtes creëren. De allernieuwste EGO glaswand is speciaal ontworpen om direct een industriële uitstraling te creëren. De verticale en horizontale aluminium profielen geven dit wandsysteem een stoere vintage look. Het wandsysteem is gemaakt van aluminium maar lijkt van staal. Bij poedercoatingbedrijf EUROLACKE in Tiel zijn de allereerste EGO wanden al geplaatst. De diverse vergader- en ontwikkelingsruimtes hebben de perfecte uitstraling.

Voor elk kantoorpand kunt u het juiste industriële karakter creëren. Neemt u gerust contact met ons op voor ideeën voor uw eigen pand!

Plaats een reactie