Blog

Het nieuwe werken = hybride werken

Het nieuwe werken = Hybride werken

Thuiswerken lijken we in te ruilen voor een hybride vorm van werken: deels thuis, deels op kantoor. Bij hybride werken hangt de plek waar iemand werkt af van de geplande activiteiten van de werkdag. Werk waar meer concentratie en rust voor vereist is gebeurt vanuit huis. Op kantoor ontmoeten we elkaar voor inspiratie, creativiteit en gezelligheid. Creatieve vergaderruimtes en sfeervolle ontmoetingsplekken zijn daarom niet weg te denken in een nieuwe kantoorindeling.

Bij hybride werken beperken medewerkers het kantoorbezoek tot een aantal keren per week. De belangrijkste reden om weer naar kantoor te gaan is het ontmoeten van collega’s. De behoefte om in een andere omgeving te zijn speelt ook een belangrijke rol. Bij het nieuwe werken moet bewust nagedacht worden over de activiteiten van de dag.

Vooral vergaderruimtes zullen met zorg ingericht moeten worden. Van groot belang is dat de geluidsisolatie in de vergaderruimtes optimaal zijn. Plan Effect heeft de dubbelglaswand Serenity in de collectie welke garant staat voor een perfecte geluidsisolatie. Ook kunt u kiezen voor het kantoorconcept SkyeBox. Dit is een hoogwaardige kwaliteit vergaderruimte en biedt zeer veel mogelijkheden. Door een geïntegreerde oplossing met een LCD scherm, heeft u de mogelijkheid om via Teams of Skype te communiceren. Tevens kan de SkyeBox ook nog met een reserveringssysteem uitgerust worden. Ideaal wanneer u thuiswerken combineert met een inspirerende werkomgeving op kantoor.

De juiste kantoorindeling en routing zijn belangrijker geworden. In het ideale kantoor past de gebruiker zich niet aan de omgeving aan, maar voegt het interieur zich naar de medewerkers. Er is behoefte aan concentratie, interactie en ontspanning. Hiermee moet rekening gehouden worden in het nieuwe ontwerp. Er moet ook gedacht worden aan het wisselende gebruik van de ruimtes. Op dagen dat iedereen aanwezig is op kantoor moet er voldoende ruimte zijn. Terwijl op andere dagen wanneer er minder medewerkers aanwezig zijn, er voldoende intimiteit moet zijn zodat iedereen zich prettig voelt.

Wilt u inspiratie opdoen om uw kantoor hybride in te richten? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Onze showroom is voorzien van nagenoeg alle wandsystemen. Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs!

Plaats een reactie