Blog

Hoe gaat onze nieuwe werkomgeving eruit zien?

Hoe gaat onze nieuwe werkomgeving eruit zien?

Door de Corona moesten we noodgedwongen vanuit huis werken, gebleken is dat dit prima gaat. Echter missen we de kantooromgeving en de social talks met onze collega’s enorm. De manier waarop we kantoren (gaan) gebruiken is veranderd. Het moet een plek worden waar we elkaar treffen om ongestoord te werken en waar we samen plannen maken. Interactie is belangrijk en het kantoor van de toekomst biedt daar ruimte voor. Het is ‘designed to connect’.

Zo’n tien jaar geleden creëerde architecten al plekken om te ontspannen in het kantoorontwerp. Inmiddels is dit geen trend meer maar een vast waarde geworden binnen het ontwerp. In het ideale kantoor past de gebruiker zich niet aan aan de omgeving, maar voegt het interieur zich naar de medewerkers. Er is gelegenheid voor concentratie , interactie en ontspanning.

Door de manier waarop we kantoren (gaan) gebruiken, is er meer behoefte aan flexibiliteit. De manier waarop mensen zich op de werkvloer bewegen is de basis van een goed ontwerp. Vooral de keuze voor wanden is daarbij zeer bepalend. De routing wordt erdoor bepaald, de mate van openheid en geslotenheid én de wijze waarop we samenwerken! Wij adviseren u graag vrijblijvend over de inrichting van uw nieuwe kantoor.

Plaats een reactie