Blog

Hoe gaat Plan Effect om met het Corona virus?
Hoe gaat Plan Effect om met het Coronavirus? | Plan Effect

Hoe gaat Plan Effect om met het Coronavirus?

Alweer een aantal weken werken wij volgens de regels van het RIVM. Het was voor de meeste medewerkers wel even wennen. Voor zowel op kantoor als de mensen die thuis werken is het even aanpassen. Maar we zijn er inmiddels allemaal goed aan gewend en alles gaat volop door! Hoe gaat Plan Effect nu te werk in deze lastige tijd?

Op locatie zijn de volgende afdelingen nog bemand:

Werkvoorbereiding, Planning, Inkoop en Calculatie en bij de receptie zit Melanie om al uw telefoontjes en vragen te beantwoorden.

Hoe gaat Plan Effect om met het Coronavirus? | Plan Effect

Het is helaas niet mogelijk om alle medewerkers vanuit huis te laten werken. Zo beschikken wij over diverse IT apparaten op kantoor die niet bij iedere medewerker thuis geplaatst kunnen worden. De mensen zitten verspreid over de verschillende verdiepingen en hebben allemaal ruime werkplekken. Er is voldoende afstand tussen de verschillende werkplekken, minimaal 1,5 meter.

We hebben een extra video call ruimte gecreëerd. Hier kunnen medewerkers met onze opdrachtgevers of met andere collega’s vergaderingen inplannen op afstand.

De mensen die vanuit huis werken proberen zoveel als mogelijk de normale werkzaamheden uit te voeren en houden veel contact met elkaar, de klant en leveranciers. Dit gaat middels bellen, Microsoft Teams, WhatsApp of Skype.

Hoe gaat Plan Effect om met het Coronavirus? | Plan Effect

In de productie zijn alle medewerkers aanwezig en wordt er niet vanuit huis gewerkt. In de ruime productiehal staat alles zo opgesteld dat ieder zijn eigen afdeling of machine heeft waar hij werkzaam is. Van bepaalde producten zijn extra hoeveelheden besteld. Hierdoor kunnen wij op de gebruikelijke manier blijven produceren.

 

Onze buitendienst collega’s (sales, projectleiders en monteurs) volgen bij een bezoek aan de bouw de voorschriften strikt op die op de betreffende bouwplaatsen en bij klanten gelden.

 

Om al onze mensen gemotiveerd te houden, geven we wat vaker een presentje. Zo wordt iedereen bedankt voor hun fantastische inzet middels een heerlijke appelvlaai en bezorgden we onder andere met Pasen chocolade paaseitjes.

 

Wij zijn erg trots op ons team!

Plaats een reactie